Головна Новини Спорт футбол Екс-гравець "Динамо" радить бразильцям переходити в "Шахтар"
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-гравець "Динамо" радить бразильцям переходити в "Шахтар"

Колишній гравець київського "Динамо" Вітор Буено, який недовго пробув у таборі столичного клубу порадив своїм співвітчизникам переходити в донецький "Шахтар"

24 серпня 2019, 12:30 comments1901
Поділіться публікацією:
Екс-гравець "Динамо" радить бразильцям переходити в "Шахтар"

Екс-півзахисник "Динамо" Вітор Буено розповів про своєму виступі в Україні. Також бразилець порівняв киян з "Шахтарем", віддавши перевагу гірників. Про це повідомляє UOL Esporte.

"З професійної точки зору досвід виступів в Україні був не дуже хорошим. Я грав дуже мало. Але цей етап запам'ятається мені на все життя. Я не виходив на поле не з-за поганої підготовки або травм, а тільки за рішенням головного тренера (тоді Динамо керував Олександр Хацкевич). Не боюся говорити про це прямо", — наводить слова Буено UOL Esporte.

Бразилець зазначив, що Київ є гарним містом, але між "Динамо" і "Шахтарем" він би рекомендував переходити до других.

"Київ — дуже хороший, красивий місто. Але між Шахтарем і Динамо я б рекомендував гравцям поїхати в донецький клуб, який любить бразильців. Це більш технічна команда. Динамо більше покладається на силову підготовку, але це також відмінна команда.

Буено покинув "Динамо" у квітні, достроково закінчивши свою оренду в київському клубі. Після чого бразилець на правах оренди з "Сантоса" перейшов у "Сан-Паулу".

У футболці "біло-синіх" 24-річний бразилець виходив тільки в трьох поєдинках, зігравши в сумі 82 хвилини, не відзначившись результативними діями. Хацкевич говорив, що Буено програвав конкуренцію.

У нинішньому сезоні Буено провів дев'ять матчів за "Сан-Паулу", відзначившись двома результативними ударами. Бразильський клуб йде на 4-му місці в Серії А, поступаючись лідеру "Сантосу" два очки.

Як повідомляло видання "Коментарі", на тренерському містку киян відбулися зміни замість Олександра Хацкевича місце головного тренера зайняв Олексій Михайличенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!