Головна Новини Спорт футбол Головний тренер "Динамо" Михайличенко: Провели поганий перший тайм
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер "Динамо" Михайличенко: Провели поганий перший тайм

Новий головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився думкою з приводу нічиєї з донецьким "Олімпіком"

25 серпня 2019, 00:05 comments2879
Поділіться публікацією:








Головний тренер "Динамо" Михайличенко: Провели поганий перший тайм

Олексій Михайличенко вперше після повернення на посаду головного тренера "Динамо" виступив на післяматчевій прес-конференції. Його команда не змогла здобути перемогу проти "Олімпіка".

"Зараз я говорю не про гру, а про результат. Є розчарування саме від результату, але я розумію, що це футбол, і рахунок міг бути будь-яким. Що стосується самої гри у виконанні "Динамо", перший тайм вийшов не таким, як ми всі чекали, налаштовувалися і домовлялися: не було тих швидкостей і тієї динаміки, які хотілося б бачити. До перерви оборонні кордони, які збудував Олімпік, ми проходили з великими труднощами, майже не загрожуючи воротам суперника".

Український фахівець зазначає, що другий тайм вийшов більш якісним і цікавим, оскільки вдалося підвищити швидкість пересування м'яча по полю.

"Другий тайм був набагато більш інтенсивним і цікавим. Ще до видалення ми включили потрібні швидкості. Після того, як Олімпік залишився в меншості, природно, нам стало трохи легше, оскільки контргри, як такої, вже не було. Але ситуація, в яку ми потрапили, пропустивши м'яч в досить простому епізоді, змушувала нас відіграватися. Я вдячний хлопцям за те, що вони не зупинилися і до 95-ї хвилини боролися, намагаючись вирвати перемогу, яка нам була дуже потрібна. На жаль, ми її не здобули. Думаю, немає сенсу говорити про те, наскільки закономірний результат, оскільки футбол завжди непередбачуваний".

Наставник ще раз згадав, що перший тайм вийшов невдалим.

"Як я вже говорив, перший тайм у нас не вийшов. Віддавали собі звіт в тому, що Олімпік закриється і буде захищатися великими силами, а для того, щоб розхитати цю оборону, потрібно зробити дуже багато рухів, швидко працювати з м'ячем – саме це і не вийшло, оскільки не вистачало тих швидкостей, які ми вимагаємо. Коли у другому таймі ми трохи додали, тактично все стало на свої місця. Ще дуже важлива реалізація та індивідуальна майстерність – цього ніхто не скасовував. Над цими компонентами потрібно працювати в тренувальному процесі".

Михайличенко відповів на запитання, коли ж у "Динамо" буде команда, яка буде гідна грати в груповому етапі Ліги чемпіонів.

"З цим питанням вам краще звернутися до ворожки. Результат може бути будь-яким. У тому, що у сьогоднішній грі ми прагнули перемогти, ні в кого немає сумнівів. Також ми прагнемо виграти чемпіонат України і потрапити в Лігу чемпіонів. Якщо б я був оракулом, я передбачив, коли це станеться. А на своїй посаді я просто буду робити все можливе, щоб це сталося якомога швидше".


Михайличенко у своєму першому матчі прийняв рішення випустити в основі Мохаммеда Кадири.

"Кадири ми купували саме на цю позицію, хоча він може грати і центрального захисника, так і опорного півзахисника. Нам здалося, що він буде ефективний саме на цьому місці, тому і награвали його там протягом цього тижня. Його поява на полі було осмисленим. На мій погляд, після тривалої перерви, протягом якого він не грав, Кадири провів досить хороший матч. Звичайно, він може ще краще, в обороні він впорався добре, але в тому, що стосується початку атак, над цим ще треба попрацювати".

Висловився тренер і з приводу Бесєдіна, якого не виявилося навіть на лавці для запасних.

"Щодо Бесєдіна, це була непроста ситуація, ми виходили з того, як можна змінити і підстрахувати кожну позицію. Бесєдін постійно працює з нами, він знаходиться в обоймі, і у нього обов'язково ще буде можливість довести свої права на місце в основному складі. Поки ми порахували, що Родрігес і Сіль виглядають краще".

Не зіграв у матчі і Микола Шапаренко, який в цьому сезоні не потрапляв до складу та у Олександра Хацкевича.

"Ми розраховуємо на всіх. В команді хороша конкуренція. Не потрапили в заявку Піваріч, Бесєдін, Цитаишвили, Шапаренко. Це життя, треба бути кращим не тільки в моментах гри, але і на тренуваннях. За своє місце в основному складі потрібно боротися. У мене був з Колею розмову, думаю, він складе конкуренцію. Коли він буде кращим, тоді і буде грати".

Нагадаємо, що команди розписали нічию – 1:1. При тому, кияни програвали по ходу матчу, але зуміли вирівняти становище, однак переломити хід зустрічі і вибороти перемогу підопічним Михайличенка так і не вдалося. За "Олімпік", відзначився результативним ударом – Сергій Політило, а за "Динамо" – Віктор Циганков.

Як повідомляло видання "Коментарі", днями весь тренерський штаб київського "Динамо" був відправлений у відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!