Головна Новини Спорт футбол Зірка "Барселони" Мессі не зможе взяти участі у грі з "Бетісом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Барселони" Мессі не зможе взяти участі у грі з "Бетісом"

Нападник ще не повністю оговтався від травми литкового м'яза

25 серпня 2019, 10:37 comments2463
Поділіться публікацією:
Зірка "Барселони" Мессі не зможе взяти участі у грі з "Бетісом"

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі не зіграє в матчі другого туру чемпіонату Іспанії проти "Бетіса". Про це повідомляє видання AS.

Аргентинець пропустив заключну частину вчорашнього тренування команди, тому тренерський штаб "блаугранас" прийняв рішення не ризикувати його здоров'ям.

Через травму литкового м'яза правої ноги Мессі пропустив кінцівку передсезонної підготовки, а також матч стартового туру Приклади проти "Атлетика" (0:1).

У минулому сезоні Мессі забив 51 гол і зробив 22 результативні передачі в 50 поєдинках каталонців у всіх турнірах. Влітку ж разом зі збірною Аргентини форвард завоював бронзові медалі на Кубку Америки в Бразилії. На якому розгорівся неабиякий скандал, Мессі звинуватив арбітрів, які обслуговували матчі Копа Америка в корупції і що все підлаштовано, таким чином, щоб Бразилія виграла домашній турнір. Власне бразильці і виграли на цих змаганнях.

Зазначимо, що в "Барселону" активно сватають їх колишнього гравця – Неймар, який належить французькому "ПСЖ". Однак, бразилець неодноразово заявляв про своє бажання якомога швидше покинути клуб зі столиці Франції.

На нього також претендують мадридський "Реал", і туринський "Ювентус". Представники мадридського клубу вже ведуть переговори з парижанами щодо трансферу примхливого футболіста. Французька сторона вже встигла відповісти відмовою на одне з пропозицій "Реала".

"Вершкові" готові були віддати в обмін за бразильця 100 млн євро, і додатково Гарета Бейла, Хамеса Родрігеса і Кейлора Наваса.

Матч між "Барселоною" і "Бетісом" відбудеться на "Камп Ноу" сьогодні, 25 серпня. Старт — о 22:00 за київським часом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Неймар вимагає від майбутніх покупців величезну зарплату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!