Головна Новини Спорт футбол "Бешикташ" таки повинен підписати Коноплянку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бешикташ" таки повинен підписати Коноплянку

Турецький клуб має намір завершити перехід гравця збірної України

25 серпня 2019, 12:11 comments2418
Поділіться публікацією:
"Бешикташ" таки повинен підписати Коноплянку

Гравець групи атаки "Шальке" Євген Коноплянка перейде в "Бешикташ" незабаром. Про це інформує турецький журналіст Шафак Малатья. За його відомостями, клуби домовилися про трансфер українця за 3 млн євро.

Зазначається, що справа залишається лише за згодою президента "Бешикташа", який повинен схвалити перехід Коноплянки.

Раніше турецькі ЗМІ повідомляли, що 29-річний українець підпише з "Бешикташем" контракт на чотири роки і буде заробляти 2,5 млн євро.

На початку цього тижня "Бешикташ" підписав півзахисника "Тоттенхема" Жоржа-Кевіна Нкуду, у зв'язку з цим з'явилася інформація, що Коноплянка більше не входить в число трансферних цілей "орлів".

У минулому сезоні Коноплянка не проходив в основний склад "Шальке", відзначившись одним результативним ударом і зробив дві гольові передачі в 21 матчі у всіх турнірах за "кобальтових".

"Бешикташ" за підсумками минулої кампанії фінішував на 3-му місці в турецькій Суперлізі стартує в єврокубках з групового раунду Ліги Європи в новому сезоні.

У новому сезоні "орли" у чемпіонаті Туреччини розгромно програли в гостях "Сівасспору" (0:3), а потім з аналогічним рахунком перемогли вдома "Гезтепе".

Як повідомляло видання "Коментарі", український футболіст практично випав з трансферних цілей представників турецького чемпіонату, після трансферу Нкуду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!