Головна Новини Спорт футбол Перехід зірки "Манчестер Юнайтед" Алексіса Санчеса в "Інтер" може зірватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Перехід зірки "Манчестер Юнайтед" Алексіса Санчеса в "Інтер" може зірватися

Чилійський нападник можливо не зможе покинути команду з Манчестера

26 серпня 2019, 15:46 comments2208
Поділіться публікацією:
Перехід зірки "Манчестер Юнайтед" Алексіса Санчеса в "Інтер" може зірватися

Інтер вів переговори з "МЮ" про оренду нападника Алексіса Санчеса, але тепер все залежить від серйозності травми Антоні Марсьяля. Про це передає The Guardian.

Француз отримав травму в матчі проти "Крістал Пелас" (1:2) і покинув поле, накульгуючи. Тепер у "Юнайтед" очікують результати медичного обстеження Антоні, і, якщо вони будуть невтішними – Санчес залишиться на "Олд Траффорд".

До цього очікувалося, що "МЮ" і Інтер відновлять переговори по Санчесу в понеділок. Каменем спотикання була частка зарплати в 20 млн фунтів, яку виплачуватиме Інтер: англійці хотіли, щоб від "нерадзуррі" Алексіс отримував 5,5 млн фунтів, а італійці були готові платити близько 3 млн фунтів.

У минулому сезоні Алексіс Санчес взяв участь в 27 матчах, відзначившись двома результативними ударами і зробив чотири гольові передачі.

Цього літа клуби вже провернули трансфер: з Манчестера в Мілан переїхав Ромелу Лукаку. Офіційної інформації немає, але за даними різних ЗМІ ця угода обійшлася італійському клубу в 75 млн фунтів, включаючи різні бонуси.

Як повідомляло видання "Коментарі", головний тренер манкуніанців покладає великі надії на гравця групи атаки Антоні Марсьяля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!