Головна Новини Спорт футбол Колишній гравець "Динамо" Хачеріді: "З аматорами грати не хочу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній гравець "Динамо" Хачеріді: "З аматорами грати не хочу"

Екс-гравець національної збірної України Євген Хачеріді розповів, що знаходиться в пошуках команди і про те, як він підтримує фізичний стан

29 серпня 2019, 14:10 comments2173
Поділіться публікацією:
Колишній гравець "Динамо" Хачеріді: "З аматорами грати не хочу"

Колишній захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді розповів, як проходять пошуки нового клубу. Поки центрбек залишається вільним агентом і підтримує форму в Києві. Про це повідомляє Segodnya.ua.

"У мене все нормально. Поки в пошуках. Але поки немає команди – немає і настрої про щось говорити. Але тренуватися – тренуюся. Все в індивідуальному порядку. Тренуюся дуже багато. Ні, з аматорами грати не хочу", — наводить слова Хачеріді Segodnya.ua.

Нагадаємо, що наприкінці липня український футболіст покинув "ПАОК". Хачеріді перебрався до Греції в травні минулого року з "Динамо", але з тих пір зіграв лише 11 матчів у всіх турнірах.

Раніше Paokvoice.com повідомляв, що Хачеріді близький до угоди з "Динамо". Центральний захисник був впевнений, що продовжить кар'єру в Україні і зможе знову заграти на високому рівні. Інтерес до Євгена проявляють клуби з Туреччини та Саудівської Аравії.

В Україні Хачеріді виступав за "Волинь" і "Динамо", склад якого він залишив у 2018 році після 11 років, проведених у київському колективі.

Як повідомляло видання "Коментарі", російський "ЦСКА" не збирався підписувати Євгена Хачеріді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!