Головна Новини Спорт футбол Уругвайський футболіст львівських "Карпат" був звільнений з клубу через зламану щелепу одноклубнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Уругвайський футболіст львівських "Карпат" був звільнений з клубу через зламану щелепу одноклубнику

Клуб української Прем'єр-ліги прийняв рішення розірвати контракт з уругвайським півзахисником Кевіном Мендесом

29 серпня 2019, 16:45 comments2186
Поділіться публікацією:
Уругвайський футболіст львівських "Карпат" був звільнений з клубу через зламану щелепу одноклубнику

Кевін Мендес більше не одягне футболку львівських "Карпат". Про це повідомляє офіційний сайт "зелено-білих".

Клуб розірвав трудову угоду з уругвайцем з-за систематичного порушення гравцем контрактних зобов'язань.

Нижче наводиться текст прес-служби львів'ян, в якому зазначені причини із-за чого Карпати " розірвали контракт з футболістом. Зокрема, Мендес зламав гравця молодіжного складу щелепу, а також був помічений фанатами львів'ян під час вживання алкоголю і куріння.

"1. Ще за часів тренерства. Фабрі Гонсалеса гравець двічі, без поважних причин не з'являвся на тренування. У свою чергу, це в цілому негативно впливало на відновлення і підготовчий процес команди до офіційних матчів.

2. У відповідності з вимогами контракту, Мендес, як і кожен легіонер клубу, був зобов'язаний за півроку від укладення контракту вивчити українську мову. Ніхто не вимагав від футболіста цитувати Івана Франка, однак навіть азів спілкування української Мендес оволодіти за більш ніж рік так і не зміг. Це нещодавно було офіційно засвідчено зовнішнім незалежним тестуванням гравця. І якщо під час тренувань основної команди Мендес міг порозумітися з партнерами або тренером за допомогою перекладача (що, однак, не вирішувало питання під час офіційних матчів), то після переміщення гравця в дублюючий склад, гравець, через абсолютне небажання вчитися, опинився в мовному вакуумі.

3. Випадок який стався 21.08.2019 р., Взагалі — є кричущим проявом неповаги Мендеса до партнерів по клубу: на тренуванні уругваєць зробив серйозне порушення правил гри у футбол на юного вихованця Карпат, завдавши удару по задній поверхні кісток гомілки і гомілковостопного суглоба, а коли ж карпатівець після отримання медичної допомоги таки піднявся і запитав, у чому справа, Мендес сильно вдарив його в обличчя. В результаті — перелом щелепи в двох місцях, лікарня, операція... Уругваєць навіть не вибачився перед молодим вихованцем клубу, ні перед його батьками, які приїхали з іншої області і живуть в одній палаті з потерпілим. На питання про те, чи готовий Мендес покрити витрати на медичне обслуговування, відповів, що порадиться з адвокатом.

4. Дійшло й до того, що вже навіть фанати клубу надсилають фото і свідчення того, що Мендес дозволяє собі вживати алкоголь і тютюн прямо посеред білого дня, в публічних місцях. Можливо, для нього така поведінка є нормою, але ні в якому разі не для ФК Карпати, де заборона вживання алкоголю та тютюну, як і ведення здорового способу життя, підтримка високого рівня спортивної форми є зобов'язаннями футболістів. Подібні згубні звички суворо заборонені окремо оговорюється в контрактах".

Нагадаємо, 17 липня 2018 року Мендес підписав договір з львівськими "Карпатами". 12 серпня в матчі проти луганської "Зорі" він дебютував в українській Прем'єр-лізі.

Як писав портал "Коментарі", "Карпати" уклали угоду з колишнім гравцем донецького "Шахтаря" Олександром Кучером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!