Одноклубник Ярмоленко з "Вест Хему" продовжить кар'єру в "Севільї"

Іспанський клуб підтвердив перехід мексиканського нападника

Нападник "Вест Хема" Чічаріто буде захищати кольори "Севільї". Про це повідомляє офіційний сайт андалусийского клубу. Подробиці угоди не розголошуються.

Минулого тижня іспанська спортивна газета Marca передавала, що мексиканець підпише з "Севільєю" 3-річний контракт, а його трансфер обійдеться "нервионцам" в 10 млн фунтів.

Чічаріто лише недавно відновився після травми, в нинішньому сезоні він встиг провести два матчі за "Вест Хем". У минулій кампанії мексиканський форвард відіграв у складі "молотобійців" 26 матчів, в яких зумів розписатися у воротах суперників вісім разів і зробив дві гольові передачі.

Раніше Чічаріто вже виступав в Іспанії — сезон 2014/15 він провів на правах оренди у складі "Реала", забивши за "вершкових" дев'ять голів в 33 матчах у всіх турнірах.

31-річний мексиканець став 12-м новачком "Севільї" в літнє міжсезоння.

"Севілья" під керівництвом екс-тренера "Реала" і збірної Іспанії Хулена Лопетеги після трьох турів займає друге місце в чемпіонаті Іспанії з сімома очками. Наступний матч "нервионцы" проведуть проти "Алавеса" на виїзді.

Як писав портал "Коментарі", гравець "Манчестер Юнайтед" Поль Погба не збирається продовжувати угоду, щоб перейти в мадридський "Реал".