Головна Новини Спорт футбол Одноклубник Ярмоленко з "Вест Хему" продовжить кар'єру в "Севільї"
commentss НОВИНИ Всі новини

Одноклубник Ярмоленко з "Вест Хему" продовжить кар'єру в "Севільї"

Іспанський клуб підтвердив перехід мексиканського нападника

2 вересня 2019, 14:22 comments1597
Поділіться публікацією:
Одноклубник Ярмоленко з "Вест Хему" продовжить кар'єру в "Севільї"

Нападник "Вест Хема" Чічаріто буде захищати кольори "Севільї". Про це повідомляє офіційний сайт андалусийского клубу. Подробиці угоди не розголошуються.

Минулого тижня іспанська спортивна газета Marca передавала, що мексиканець підпише з "Севільєю" 3-річний контракт, а його трансфер обійдеться "нервионцам" в 10 млн фунтів.

Чічаріто лише недавно відновився після травми, в нинішньому сезоні він встиг провести два матчі за "Вест Хем". У минулій кампанії мексиканський форвард відіграв у складі "молотобійців" 26 матчів, в яких зумів розписатися у воротах суперників вісім разів і зробив дві гольові передачі.

Раніше Чічаріто вже виступав в Іспанії — сезон 2014/15 він провів на правах оренди у складі "Реала", забивши за "вершкових" дев'ять голів в 33 матчах у всіх турнірах.

31-річний мексиканець став 12-м новачком "Севільї" в літнє міжсезоння.

"Севілья" під керівництвом екс-тренера "Реала" і збірної Іспанії Хулена Лопетеги після трьох турів займає друге місце в чемпіонаті Іспанії з сімома очками. Наступний матч "нервионцы" проведуть проти "Алавеса" на виїзді.

Як писав портал "Коментарі", гравець "Манчестер Юнайтед" Поль Погба не збирається продовжувати угоду, щоб перейти в мадридський "Реал".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!