Головна Новини Спорт футбол Коноплянка проходив медичний огляд у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Коноплянка проходив медичний огляд у Києві

Півзахисник збірної України може продовжити кар'єру в донецькому "Шахтарі"

2 вересня 2019, 15:17 comments2180
Поділіться публікацією:
Коноплянка проходив медичний огляд у Києві

Гравець групи атаки "Шальке" Євген Коноплянка сьогодні проходив медобстеження в київській клініці "Борис". Про це передає в "фейсбуці" журналіст Sport Arena TV Андрій Шахов-молодший.

Не виключено, що це пов'язано з можливим трансфером українця в "Шахтар". Сьогодні журналіст Sky Sport Italia Джанлука Ді Марція поінформував, що Коноплянка близький до переходу в ряди "гірників".

Влітку Коноплянкою активно цікавився "Бешикташ", проте операція з переходу українця в турецький клуб зірвалася в серпні. Крім "Бешикташа", серед претендентів на Євгена називалися "Рома" і "Сампдорія".

У минулому сезоні Коноплянка не був гравцем основного складу гельзенкірхенців, відзначившись одним результативним ударом і зробив дві гольові передачі в 21 матчі у всіх турнірах за "кобальтових". Контракт 29-річного українця з німецьким клубом закінчується в червні 2020 року.

Відзначимо, що "Шахтар" може підписати Коноплянку замість півзахисника Тайсона, яким в останні дні трансферного вікна в Італії цікавиться "Мілан".

На даний момент "Шахтар" впевнено лідирує у турнірній таблиці українського чемпіонату. "Гірники" на 7 очок випереджають "Десну", яка іде на другому місці. У наступному матчі, 14 вересня, команда Луїша Каштру зіграє проти "Зорі".

Як писав портал "Коментарі", футболіст національної збірної України Євген Коноплянка може поповнити склад чемпіона країни "Шахтаря".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!