Головна Новини Спорт футбол "Ювентус" орендує зоряного захисника "Баварії" Жерома Боатенга
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ювентус" орендує зоряного захисника "Баварії" Жерома Боатенга

Туринський клуб знайшов заміну для лідера команди Джорджо К'єлліні

2 вересня 2019, 16:59 comments2362
Поділіться публікацією:
"Ювентус" орендує зоряного захисника "Баварії" Жерома Боатенга

"Ювентус" досяг угоди з мюнхенською "Баварією" щодо оренди захисника Джерома Боатенга. Про це інформує видання Tuttosport.

За інформацією джерела, всі деталі угоди сторони погодили, але туринці оголосять про прибуття німецького футболіста до кінця дня.

Варто відзначити, що Боатенг буде покликаний замінити захисника Джорджо К'єлліні, який отримав серйозне ушкодження. Як повідомляє офіційний сайт "старої синьйори", у досвідченого гравця діагностовано пошкодження передньої хрестоподібної зв'язки правого коліна.

Медичний штаб туринців прийняв рішення, що в найближчі дні потрібно буде зробити операцію. Терміни відновлення невідомі. Але імовірно захиснику знадобиться не менше півроку, щоб оговтається після такого пошкодження.

Нагадаємо, що влітку "Ювентус" за великі гроші придбав Маттейса Де Лигта, який, з великою часткою ймовірності, замінить К'єлліні в найближчих іграх.

У минулому сезоні Боатенг провів 28 матчів у всіх турнірах за "Баварію", відзначившись двома результативними передачами.

Що цікаво, Кріштіану Роналду відмовився від своєї привілеї, нападник туринського клубу не скористається своїм правом грати зі спеціальною нашивкою на формі, повідомити про те, що він – кращий гравець минулого чемпіонату Італії. За інформацією Marca, він не хоче ставити себе вище партнерів по "Ювентусу".

Така нашивка була помічена в інших переможців щорічного MVP Awards Серії А — кращого воротаря Саміра Хандановича, кращого захисника Калиду Кулібалі, кращого півзахисника Сергія Милинковича-Савича і кращого гравця Кріштіану Роналду, а також кращого молодого гравця Ніколо Дзаньоло.

Як повідомляло видання "Коментарі", Роналду не проти переходу Неймара в стан туринців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!