Головна Новини Спорт футбол Президент УЄФА Чеферін прибуде в Україну з візитом
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент УЄФА Чеферін прибуде в Україну з візитом

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко запросив відвідати Україну президента УЄФА

4 вересня 2019, 13:36 comments1794
Поділіться публікацією:
Президент УЄФА Чеферін прибуде в Україну з візитом

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив, що президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Александер Чеферін незабаром приїде в Київ. Про це Павелко розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Головний футбольний функціонер України, який також є членом виконкому УЄФА, заявив, що президент континентального Союзу, словенець Чеферін прийняв запрошення погостювати в Україні у вересні.

"Я перебував з дводенним робочим візитом в Монако. У статусі члена виконкому УЄФА побував на жеребкуванні групових етапів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Щиро бажаю "Шахтарю", "Динамо" та "Олександрії" яскравої гри, вдалого виступу в єврокубках і наповнення скарбнички України в клубному рейтингу УЄФА високими балами. Користуючись нагодою, запросив керівництво УЄФА на чолі з Александером Чеферином відвідати Київ найближчим часом. Александер підтвердив, що приїде у вересні", — анонсував президент УАФ цю подію.

Нагадаємо, Чеферін був переобраний президентом УЄФА в лютому цього року. Тоді ж президент УАФ Павелко став членом виконкому УЄФА.

Пізніше, 29 травня 2019 року, за підсумками роботи виконкому УЄФА, керівник Української асоціації футболу Павелко був обраний головою Комітету УЄФА щодо статусу гравців, трансферів, агентам і матч-агентам.

Як повідомляло видання "Коментарі", головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив склад команди на дві найближчі гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!