Головна Новини Спорт футбол Євген Коноплянка: Треба попрацювати над фізикою і через пару днів буду готовий
commentss НОВИНИ Всі новини

Євген Коноплянка: Треба попрацювати над фізикою і через пару днів буду готовий

Перший поєдинок підопічні Андрія Шевченка зіграють проти Литви 7 вересня

4 вересня 2019, 16:45 comments3233
Поділіться публікацією:
Євген Коноплянка: Треба попрацювати над фізикою і через пару днів буду готовий

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка розповів про підготовку до матчу проти Литви у відборі на чемпіонат Європи-2020. Він зазначив, що поки відчуває проблеми з фізикою, однак обіцяє вже через пару днів досягти необхідних кондицій. Про це інформує Youtube-канал УАФ

Також Коноплянка зізнався, що перехід в "Шахтар" має позитивно позначитися на його моральному стані, що допоможе збірній.

"Пропуск першого тренування збірної України? Не вперше вже, загартований у цьому плані. Тому буду готовий, якщо знадоблюся. Кондицій, правда, не вистачає, потрібно попрацювати над фізикою. А техніку не прогуляешь, тому все нормально в цьому плані. Нічого страшного — пару днів і все буде відмінно", — наводить слова Коноплянки Youtube-канал УАФ.

Коноплянка відповів і на питання – додає йому впевненості його перехід в стан "гірників".

"Перехід в "Шахтар" додає мені впевненості? 100%, я зараз з порожньою головою. Буду отримувати задоволення від гри як у збірній, так і в клубі".

Коноплянка перейшов у "Шахтар" з "Шальке", підписавши з чемпіоном України трирічний контракт. У минулому сезоні 29-річний півзахисник не проходив в основний склад "кобальтових", відзначившись одним результативним ударом і зробив дві гольові передачі в 21 поєдинку.

Дебютувати у складі "гірників" Коноплянка повинен у спарингу проти "Колоса", який відбудеться в четвер.

Вже в суботу, 7 вересня, збірна України в рамках відбору на чемпіонат Європи-2020 зіграє на виїзді проти Литви, а через три дні "синьо-жовті" в Дніпрі проведуть товариську гру з Нігерією.

Як писав портал "Коментарі", головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко оголосив склад команди на найближчі дві гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!