Хачеріді мав можливість повернутись до "Динамо" - ведучий програми "Профутбол" Циганик

Колишній гравець національної збірної України Євген Хачеріді міг знову грати у складі киян

Екс-захисник "Динамо" Євген Хачеріді влітку був близький до повернення в київський клуб. Про це розповів журналіст Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик Live". Агент гравця вів переговори з тодішнім головним тренером "біло-синіх" Олександром Хацкевичем.

Крім того, Хачеріді міг перейти і в "Стяуа" і навіть вів переговори з президентом клубу, проте сторони так і не змогли домовитися.

Останнім клубом Хачеріді був "ПАОК", з якого українець пішов у липні. Надалі європейські ЗМІ повідомляли про можливий перехід захисника в "Динамо" і "Стяуа". Інтерес до Євгена також виявляли клуби з Туреччини та Саудівської Аравії.

У складі "ПАОКа" Хачеріді виграв чемпіонат і Кубок Греції, однак основним гравцем не був і провів вісім матчів у всіх турнірах.

Раніше Євген Хачеріді розповів, як проходять пошуки нового клубу. Поки центральний захисник залишається вільним агентом і підтримує форму в Києві. Про це повідомляє Segodnya.ua.

"У мене все нормально. Поки в пошуках. Але поки немає команди – немає і настрої про щось говорити. Але тренуватися – тренуюся. Все в індивідуальному порядку. Тренуюся дуже багато. Ні, з аматорами грати не хочу", — наводить слова Хачеріді Segodnya.ua.

В Україні Хачеріді виступав за "Волинь" і "Динамо", склад якого він залишив у 2018 році після 11 років, проведених у київському колективі.

Як писав портал "Коментарі", московський клуб не розглядав кандидатуру Хачеріді в якості посилення лінії захисту.