Головна Новини Спорт футбол Президент "Барселони" Бартомеу: Нам не вдалося задовольнити вимоги "ПСЖ" по Неймару
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент "Барселони" Бартомеу: Нам не вдалося задовольнити вимоги "ПСЖ" по Неймару

Хосеп Бартомеу повідомив, що "Барселона" не пропонувала французькому клубу гравців замість бразильця

7 вересня 2019, 13:26 comments1806
Поділіться публікацією:
Президент "Барселони" Бартомеу: Нам не вдалося задовольнити вимоги "ПСЖ" по Неймару

Президент "Барселони" Хосеп Бартомеу заявив, що клуб ніколи не пропонував "ПСЖ" гравців в рамках потенційного трансферу Неймара. Про це повідомляє іспанська спортивна газета Marca.

За словами функціонера, гравців у "блаугранас" ("синьо-грантові" в перекладі з іспанської) запитували самі парижани. У підсумку, сторонам не вдалося прийти до спільного знаменника.

"Барселоні не вдалося задовольнити вимоги ПСЖ щодо трансферу Неймара. Клуб ніколи не пропонував обміняти своїх гравців, їх запитували в Парижі. З нашого боку ми зробили все можливе", — передає слова Бартомеу Marca.

Також глава ради директорів каталонців спростував чутки про те, що нібито Мессі просив підписати Неймара.

"Це факт: Неймар просив ПСЖ вести переговори тільки з Барселоною. Але цей трансфер був непростим: і на економічному, і на людському рівнях. Мессі не говорив мені підписати Неймара, це чутки".

Минулого літа преса повідомляла про те, що в якості угоди каталонці пропонували відправити в "ПСЖ" цілий ряд своїх гравців: серед них і півзахисник Іван Ракітіч, і нападник Усман Дембеле.

Також Бартомеу додав, що в "Барселоні" не мають наміру повертатися до ідеї підписання Неймара найближчої зими. Раніше говорилося, що сторони можуть повернутися до переговорів наступного літа.

У нинішньому сезоні Неймар ще не грав за "ПСЖ" за рішенням головного тренера Томаса Тухеля, який до закриття трансферного вікна волів дочекатися закінчення саги з переходом бразильця.

Як повідомляло видання "Коментарі", спортивний директор парижан Леонардо розповів, що клуб не отримував задовільних пропозицій по бразильському нападнику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!