Головна Новини Спорт футбол Левандовскі: Як тільки одягнув форму "Баварії" зрозумів, що приміряв футболку великого клубу
commentss НОВИНИ Всі новини

Левандовскі: Як тільки одягнув форму "Баварії" зрозумів, що приміряв футболку великого клубу

Нещодавно польський нападник зв'язав себе контрактними зобов'язаннями з мюнхенським клубом на тривалий період

7 вересня 2019, 16:40 comments2035
Поділіться публікацією:
Левандовскі: Як тільки одягнув форму "Баварії" зрозумів, що приміряв футболку великого клубу

Нападник "Баварії" Роберт Левандовські дав інтерв'ю, в якому поділився своїми емоціями після переходу в стан мюнхенського клубу з дортмундської "Боруссії". За словами поляка, саме в "Баварії" він вперше зрозумів, що виступає за великий клуб. Про це повідомляє видання Sportbild.

"Я все ще пам'ятаю свій перший день в Баварії. Одягнути форму команди було особливим почуттям, тоді я зрозумів, що вперше приміряв на себе футболку великого клубу. Баварія — це та команда, куди я хотів перейти, і в якій хочу залишитися ще на довгі роки", — наводить слова поляка sportbild.bild.de.

Левандовскі перейшов в "Баварію" у 2014 році з дортмундської "Боруссії". В кінці серпня він підписав нову угоду з мюнхенцями до 2023 року.

Разом з "Баварією" Левандовскі завоював 10 трофеїв, серед яких п'ять чемпіонських титулів у Бундеслізі. За цей час форвард відіграв 245 матчів за мюнхенців, відзначившись 194 голами і скоїв 47 результативних передач. У чотирьох же поєдинках баварців у нинішньому сезоні Левандовскі забив сім м'ячів.

Наступний свій матч мюнхенці проведуть 14 вересня, коли в рамках четвертого туру Бундесліги будуть на виїзді протистояти "Лейпцигу".

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній гравець "Баварії" Тоні Кроос вважає, що керівники клубу прийняли неправильне рішення продавши його до Мадриду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!