Головна Новини Спорт футбол Ярмоленко вийде з перших хвилин у матчі з Литвою, Коноплянка залишився на лавці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярмоленко вийде з перших хвилин у матчі з Литвою, Коноплянка залишився на лавці

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прийняв рішення залишити Євгена Коноплянку в запасі

7 вересня 2019, 18:45 comments2241
Поділіться публікацією:
Ярмоленко вийде з перших хвилин у матчі з Литвою, Коноплянка залишився на лавці

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився з основним складом своєї команди на матч відбору на чемпіонат Європи-2020 проти Литви. Про це повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу.

Вперше з жовтня минулого року в старті національної команди вийде півзахисник Андрій Ярмоленко, який нещодавно відновився після травми ахілла.

Склад збірної України: П'ятов, Миколенко, Кривцов, Матвієнко, Болбат, Степаненко, Малиновський, Ярмоленко, Зінченко, Марлос, Яремчук

Нещодавно перейшов з "Шальке" в "Шахтар" півзахисник Євген Коноплянка залишився в запасі. Також варто відзначити поява на правому фланзі оборони захисника "гірників" Сергія Болбата замість динамівця Олександра Караваєва, який грав на цій позиції в попередніх матчах відбору.

Варто відзначити, що в недавніх іграх київського "Динамо" Олександр Караваєв не виходив з перших хвилин. А Коноплянка по всій видимості знаходиться не в найкращих функціональних кондиціях.

Поєдинок Литва — Україна розпочнеться о 19:00.

У червні збірна України здобула перемоги над Сербією (5:0) і Люксембургом (1:0), завдяки чому команда Шевченка зміцнила лідерство у своїй відбірковій групі. Після чотирьох турів відбору збірна України посідає перше місце в своїй групі з десятьма очками.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ярмоленко не вважає, що його партнер по національній команді Євген Коноплянка зробив крок назад, перейшовши в стан донецького "Шахтаря".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!