Головна Новини Спорт футбол "Реал" збирається підписати півзахисника "Аякса"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Реал" збирається підписати півзахисника "Аякса"

Мадридський клуб може повернуться з пропозицією по голландському футболістові наступного літа

8 вересня 2019, 13:40 comments1595
Поділіться публікацією:
"Реал" збирається підписати півзахисника "Аякса"

"Реал" все ще зацікавлений в послугах півзахисника "Аякса" Донні ван де Беека, до трансферу якого клуб повернеться влітку наступного року. Про це повідомляє іспанське видання AS.

Влітку керівництво "галактікос" намагався підписати хавбека "Манчестер Юнайтед" Поля Погба, якого головний тренер Зінедін Зідан зробив пріоритетною трансферною метою клубу минулого літа.

Ван де Беек вважався однією з головних альтернатив Погба для "бланкос" (у перекладі з іспанського "білі"), і в Амстердамі імовірно були готові розлучитися зі своїм вихованцем за суму близько 50 млн євро.

В лавах "Реала" вважають, що ще один насичений сезон в Голландії допоможе ван де Бееку набратися необхідного досвіду, і повернуться до переговорів через рік.

У поточному сезоні Донні вже відзначився двома результативними ударами і зробив чотири гольові передачі в семи поєдинках "Аякса" у всіх турнірах.

Іншою альтернативою Погба є півзахисник "Спортінга" Бруну Фернандеш, якого влітку активно проводжали в "Реал", "Тоттенхем" і "Манчестер Юнайтед".

Як раніше стало відомо, мадридський колектив хоче посилиться нападником "ПСЖ" Киліаном Мбаппе. За інформацією Sky Sports, головний тренер "галактікос" Зінедін Зідан вже переконав чемпіона світу в складі збірної Франції перейти в "Реал".

"Реал" не перший рік пов'язують з потенційним трансфером Мбаппе. Минулого літа з'явилася інформація, згідно з якою в Мадриді спробують підписати Кіліана вже в наступному році.

Тим часом, француз почав свій другий сезон у столичному клубі з двох голів і результативній передачі в п'яти дебютних матчах кампанії у всіх турнірах.

Нагадаємо, що тільки в середині червня "Реал" побив клубний рекорд трансферних витрат, витративши до того моменту більше 300 млн євро на підписання нових гравців.

Як повідомляло видання "Коментарі", на думку наставника мадридського "Реала" Зінедін Зідан український голкіпер Андрій Лунін може стати майбутнім першим номером у воротах "вершкових".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!