Дівчина Олександра Зінченка натякнула на свою вагітність

На фото Зінченко дбайливо тримає дівчину за живіт

У мережі з'явилося несподіване фото футболіста "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка та його коханої – журналістки каналів "Футбол 1/2" Влади Седан, зроблене в аеропорту після матчу Україна – Нігерія (2:2).

Уважні користувачі звернули увагу на цікаву деталь - Зінченко дбайливо тримає дівчину за живіт.

При цьому в описі до фото Влада додала значок і немовляти сердечко.


"Ювентус" намагався придбати захисника "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, минулого літа.Туринський клуб хотів зміцнити лівий фланг оборони і робив "городянам" пропозицію з української фулбеку. Однак переговори завершилися невдачею, так як 22-річний гравець задоволений своїм положенням в клубі і входить в плани Пепа Гвардіоли.Нагадаємо, минулого літа Зінченко продовжив контракт з "Манчестер Сіті" до 2024 року.

Захисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко продовжив контракт з клубом на п'ять років – його нова угода розрахована до 2024 року. Про це повідомив офіційний сайт "городян". По ходу минулого сезону Зінченко став основним лівим захисником "Манчестер Сіті" і допоміг команді завоювати всі трофеї в Англії – Прем'єр-лігу, Кубок Англії і Кубок ліги. Завдяки грі українця "Ман Сіті" відмовився від ідеї підписання дорогого лівого захисника, вирішивши зробити ставку на нього і Бенжамена Менді.