Головна Новини Спорт футбол Легіонери "Динамо" мають намір покинути клуб через Михайличенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Легіонери "Динамо" мають намір покинути клуб через Михайличенко

Всередині команди визрів конфлікт і деякі футболісти хочуть розірвати контрактні зобов'язання з київським клубом

12 вересня 2019, 12:34 comments2381
Поділіться публікацією:
Легіонери "Динамо" мають намір покинути клуб через Михайличенко

У київському "Динамо" назріває скандал з участю іноземних футболістів. Півзахисників Беньяміна Вербича та Міккеля Дуэлунда не влаштовує тренувальний процес нового наставника "біло-синіх" Олексія Михайличенка, з-за чого вони виявили бажання покинути клуб. Про це інформує Главред.

Футболісти незадоволені тим, що український фахівець подвоює навантаження перед матчами, тому Вербич та Дуэлунд вже повідомили про своє бажання розірвати угоди з "Динамо".

"Більшість легіонерів не розуміють, навіщо перед матчем давати подвоєні навантаження. Важко грати з ватним ногами. Та й на тлі ослабленого імунітету, це може бути травмонебезпечно. Дуэлунд і Вербич незадоволені всім, що відбувається в команді, і висловили своє бажання розірвати контракти з клубом", — наводить видання слова джерела з Динамо.

Що стосується керівництва "Динамо", то воно не має намір безкоштовно розлучатися з футболістами, проте готовий розглянути варіант з їх продажем в зимове трансферне вікно.

"Правда, не виключений варіант, що замой вони будуть виставлені на трансфер. Вкладені кошти необхідно відбити. А відбити їх можна тільки прямий продажем в інший клуб", — додало джерело.

Нагадаємо, що керівники київського "Динамо" дали час Олексію Михайличенку виправити турнірне становище, якщо протягом місяця наставник не виправить ситуацію, то буде звільнений.

Як повідомляло видання "Коментарі", Олексій Михайличенко розповів, що команда продовжує роботу над фізичним станом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!