Головна Новини Спорт футбол Мессі згоден повечеряти з Роналду
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі згоден повечеряти з Роналду

Аргентинець без проблем прийняв би пропозицію зустрітися з Кріштіану Роналду

12 вересня 2019, 13:15 comments2420
Поділіться публікацією:
Мессі згоден повечеряти з Роналду

Форвард "Барселони" Ліонель Мессі заявив, що готовий провести спільну вечерю з лідером "Ювентуса" Кріштіану Роналду. Про це стало відомо з коментаря аргентинського нападника виданню Sport.es.

"Спільна вечеря з Роналду? Без проблем. Я завжди говорив, що у мене з ним немає жодних розбіжностей. Нехай ми й не друзі, оскільки ніколи не ділили роздягальню, але я завжди був присутній разом з ним на церемоніях нагородження, з цим немає проблем. До речі, на нещодавній зустрічі в Монако ми досить довго спілкувалися з ним", – розповів Мессі.

У той же час аргентинський нападник не впевнений, що вечеря відбудеться через зайнятості обох суперзірок світового футболу.

"Не знаю, відбудеться спільна вечеря, адже зі зрозумілих причин мені невідомо, ми перетнемося. У кожного з нас своє життя і свої обов'язки. Але, звичайно, я б прийняв його запрошення", – передає слова Ліонеля іспанське видання Sport.es.

Нагадаємо, що на нещодавній церемонії жеребкування Ліги чемпіонів Кріштіану Роналду розповів, що було б непогано провести спільну вечерю з Ліонелем Мессі.

"Ми ще не вечеряли, але було б непогано зробити це, у нас попереду ще цілий вечір в Монако. Ми підштовхуємо один одного до досягнення різних вершин, і це добре, щоб бути частиною історії футболу".

Як писав портал "Коментарі", Кріштіану Роналду став найшвидшим нападником в чемпіонаті Італії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!