Зідан втратив вплив в мадридському "Реалі"

Іспанське видання стверджує, що французький наставник втратив колишній вплив

Про нинішній стан справ наставника "королівського клубу" розповідає іспанський таблоїд AS.

Зокрема, журналіст видання зазначає, що на даний момент Зідан вже не має такого впливу в структурі клубу, яке у нього було на початку його другого періоду в "Реалі".

Причин для цього декілька. По-перше, з 14 зіграних матчів після повернення Зідана в клуб, "Реал" здобув лише шість перемог, чотири рази зігравши внічию і ще стільки ж зазнавши поразок. Також зазначається про вибір Зіданом гравців. Команду покинули Регилон, Себальос і Льоренте, які виробляють непогане враження про себе в інших клубах.

Ще один чинник, який подобається вболівальникам "бланкос" — Кейлор Навас, який є улюбленцем фанів клубу. Спочатку француз віддавав більшу перевагу Тібо Куртуа, а в літнє трансферне вікно дозволив костариканцу поїхати в Париж.

Поразка 3:7 від мадридського "Атлетико" — ще один болючий удар по всім прихильникам "вершкових". У Мадриді готові на руках носити Вінісіуса Жуніора, однак, на думку фанатів і деяких працівників "Реала", саме через Зідана Жуніор переживає спад у грі.

Також багатьом прихильникам клубу не подобається тактична невизначеність у грі команди. Суттєва ротація майже в кожному матчі і різні тактичні схеми не надихають шанувальників "королівського клубу".

Як повідомляло видання "Коментарі", Зідан ставив ультиматум керівництву мадридського клубу, але навіть це не допомогло підписати Поля Погба з "Манчестер Юнайтед".