Головна Новини Спорт футбол Зідан втратив вплив в мадридському "Реалі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зідан втратив вплив в мадридському "Реалі"

Іспанське видання стверджує, що французький наставник втратив колишній вплив

13 вересня 2019, 12:35 comments1514
Поділіться публікацією:
Зідан втратив вплив в мадридському "Реалі"

Про нинішній стан справ наставника "королівського клубу" розповідає іспанський таблоїд AS.

Зокрема, журналіст видання зазначає, що на даний момент Зідан вже не має такого впливу в структурі клубу, яке у нього було на початку його другого періоду в "Реалі".

Причин для цього декілька. По-перше, з 14 зіграних матчів після повернення Зідана в клуб, "Реал" здобув лише шість перемог, чотири рази зігравши внічию і ще стільки ж зазнавши поразок. Також зазначається про вибір Зіданом гравців. Команду покинули Регилон, Себальос і Льоренте, які виробляють непогане враження про себе в інших клубах.

Ще один чинник, який подобається вболівальникам "бланкос" — Кейлор Навас, який є улюбленцем фанів клубу. Спочатку француз віддавав більшу перевагу Тібо Куртуа, а в літнє трансферне вікно дозволив костариканцу поїхати в Париж.

Поразка 3:7 від мадридського "Атлетико" — ще один болючий удар по всім прихильникам "вершкових". У Мадриді готові на руках носити Вінісіуса Жуніора, однак, на думку фанатів і деяких працівників "Реала", саме через Зідана Жуніор переживає спад у грі.

Також багатьом прихильникам клубу не подобається тактична невизначеність у грі команди. Суттєва ротація майже в кожному матчі і різні тактичні схеми не надихають шанувальників "королівського клубу".

Як повідомляло видання "Коментарі", Зідан ставив ультиматум керівництву мадридського клубу, але навіть це не допомогло підписати Поля Погба з "Манчестер Юнайтед".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!