Головна Новини Спорт футбол Гвардіола: Стерлінг поки не може зрівнятися з Роналду або Мессі
commentss НОВИНИ Всі новини

Гвардіола: Стерлінг поки не може зрівнятися з Роналду або Мессі

Наставник "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився думкою щодо вдалих виступів свого підопічного Рахіма Стерлінга

14 вересня 2019, 12:50 comments2232
Поділіться публікацією:
Гвардіола: Стерлінг поки не може зрівнятися з Роналду або Мессі

Пеп Гвардіола розповів про порівняння Рахіма Стерлінга з гравцями калібру Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі. Тренер "городян" вважає, що він повинен допомогти англійцю вийти на новий рівень, але поки що той не готовий змагатися з легендами. Про це повідомляє BBC.

"Ми тут, щоб допомогти йому, і, звичайно, він може зробити це. Але зараз ніхто не в змозі зрівнятися з цими двома хлопцями (Роналду і Мессі) і тим, що вони робили щотижня в останні 10 років. Це абсолютні легенди".

Іспанський фахівець зазначає, що Рахиму не варто занадто багато читати пресу, щоб не проводити паралелі між собою і такими видатними футболістами як Мессі і Роналду.

"Я дуже радий, що Стерлінг здорово грає в клубі і збірній, але, сподіваюся, він не буде занадто багато читати пресу. Це було б погано для нього, адже ніхто не може зрівнятися з Роналду або Мессі", — передає слова Гвардіоли ВВС.

Нагадаємо, що Рахім Стерлінг піддався проявам расизму у поєдинку відбору до ЄВРО-2020 проти Болгарії. У Лондоні відбувся поєдинок відбору до Євро-2020, в якому збірна Англії 7-го вересня розгромила команду Болгарії (4:0).

За інформацією британського видання, під час зустрічі крайній півзахисник англійців Рахім Стерлінг піддався проявів расизму.

Зазначимо, що це вже не перший раз, коли атакуючий півзахисник піддається подібним образам. Раніше подібні прецеденти були під час матчу відбору проти Чорногорії.

Як повідомляло видання "Коментарі", гравця "Манчестер Сіті" не змогла собі дозволити "Баварія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!