Головна Новини Спорт футбол Мессі скуштував м'яса з ножа всесвітньо відомого кухаря
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі скуштував м'яса з ножа всесвітньо відомого кухаря

Ліонель Мессі відвідав ресторан популярного турецького кухаря Salt Bae

14 вересня 2019, 15:32 comments3228
Поділіться публікацією:
Мессі скуштував м'яса з ножа всесвітньо відомого кухаря

Аргентинський нападник "Барселони" Ліонель Мессі з дружиною у відпустці навідалися в ресторан відомого турецького кухаря Salt Bae. Про це стало відомо завдяки сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вони тепло привітали один одного, Мессі зробив замовлення, після чого Salt Bae заходився смажити м'ясо перед гостями. Коли все було готове, кухар дав аргентинцеві посолити м'ясо фірмовим жестом, а після підніс на кінчику ножа шматочок для Лео. Мессі був у захваті.

Турецький віртуоз ножа і ресторатор Нусрет Гекче, широко відомий на прізвисько Salt Bae, давно зробив собі ім'я серед зірок футболу.

Він дружить з Неймаром, Ліонелем Мессі, Поля Погба, з Серхіо Рамосом вони приправляли кубок ЛЧ, а Франк Рібері їв у нього в ресторані стейк, посипаний 24-каратним золотом.

Зазначимо, раніше Ліонель Мессі розвіяв всі чутки щодо того, що він просив керівництво "Барселони" здійснити трансфер Неймара. Розмови у футбольних колах стверджували, що Мессі просив повернути бразильця і дуже розчарувався, коли цього не сталося.

"Я ніколи не просив підписати Неймара. Але якщо б у мене запитали мою думку, то не заперечував би", — заявив Він в інтерв'ю іспанському виданню Sport.

Як повідомляло видання "Коментарі", Мессі не проти провести спільну вечерю з Роналду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!