Головна Новини Спорт футбол "Барселона" думає про продаж гравця збірної Франції Умтити
commentss НОВИНИ Всі новини

"Барселона" думає про продаж гравця збірної Франції Умтити

Каталонський клуб роздумує над тим, щоб позбутися від схильного до травм футболіста

15 вересня 2019, 14:25 comments1652
Поділіться публікацією:
"Барселона" думає про продаж гравця збірної Франції Умтити

"Барселона" розглядає варіант з продажем захисника Самуеля Умтити в зимове трансферне вікно. Про це інформує Calciomercato.

За інформацією видання, причиною можливого трансферу гравця національної збірної Франції є його висока схильність до травм. Зараз Умтити також перебуває в лазареті після отриманої травми правої ноги під час тренування національної команди.

В "Барселону" Умтити перебрався в 2016 році з "Ліона". У поточному сезоні 25-річний захисник не провів у складі каталонців жодного матчу, а у минулому сезоні через травми француз відіграв лише 15 поєдинків у всіх турнірах.

Раніше наставник каталонців Ернесто Вальверде поділився думкою, що лідер "Барселони" Ліонель Мессі не планує залишати клуб в майбутньому.

"Все, що він говорить, люди намагаються вичавити з його слів кожен підтекст. Я думаю, що він просто намагався висловити речі природним чином, я не думаю, що нам потрібно турбуватися про його майбутнє в команді", — наводить слова Вальверде Goal.com

Вчора "Барселона" на домашній арені розгромила "Валенсію" (5:2), завдяки чому піднялася на 4-ту сходинку турнірної таблиці чемпіонату Іспанії.

Наступний свій матч в рамках іспанської першості підопічні Ернесто Вальверде проведуть 21 вересня на виїзді проти "Гранади".

Як писав портал "Коментарі", "Барселона" запропонувала аргентинському нападнику довічний контракт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!