Головна Новини Спорт футбол УПЛ. "Динамо" сенсаційно поступається "Десні"
commentss НОВИНИ Всі новини

УПЛ. "Динамо" сенсаційно поступається "Десні"

Київське "Динамо" шостий матч поспіль не може виграти на цей раз вони програли чернігівській "Десні"

15 вересня 2019, 19:29 comments2804
Поділіться публікацією:
УПЛ. "Динамо" сенсаційно поступається "Десні"

Підопічні Олексія Михайличенка продовжують негативну тенденцію. Сьогодні киянам протистояла "Десна", яка до цього не пропускала у свої ворота в п'яти матчах поспіль.

Букмекери вельми примарно оцінювали шанси чернігівців на перемогу коефіцієнт становив — 34, а на перемогу "динамівців" все 1.1. Як виявилося вони дуже помилялися. Кияни дуже блідо виглядали в першому таймі, хоча їм треба було реабілітуватися перед своїми вболівальниками за попередні невдачі.

"Десна" грамотно захищалася і не давала вільного простору, а якщо суперник діє в подібному стилі у команди Михайличенка завжди виникають проблеми з розкриттям такої масованої оборони. Перший гол забили гості на 40 хвилині зустрічі: Картушов втік від Бурди і прострілив на Калитвинцева, а Владислав відправив м'яч у сітку. Екс-гравець "Динамо" гол не святкував, але від цього не легше, вже треба було відіграватися.

Найбільш спірний момент матчу стався на 45 1 хвилині: Паст відбив удар Де Піни головою, після чого м'яч начебто повністю перетнув лінію воріт, але арбітр зустрічі Копієвський не зафіксував гол. Варто відзначити, що з багатьох повторів зі сто відсотковою впевненістю сказати, перетнув там м'яч повністю лінію чи ні, важко.

У другому таймі київський колектив відігрався і встановив нічийний результат, сталося це на 49 хвилині поєдинку: Спершу Бесєдін грудьми скинув м'яч під удар Кадири той пробив, голкіпер "Десни" відбив удар, але першим на добиванні виявився Артем Бесєдін — 1:1. Однак чернігівська команда досить швидко зібралася і продовжила грати в свій футбол.

Їм вдалося знову вийти вперед на 56 хвилині: Калитвинцев відпасував під удар Філіппову, а Олександр п'ятою відправив м'яч у дальній кут. Чудовий гол, чимось нагадує по своєму стилю один з безлічі голів Златана Ібрагімовича. Такі голи все ж рідкість в українській Прем'єр-лізі.

Київському клубу так і не вдалося вирівняти рахунок на табло і на жаль у них моментів не було для цього підходять. Як результат, цілком заслужена перемога гостей з Чернігова і черговий провал у виконанні "Динамо". Піке триває і коли вони з нього вийдуть тепер велике питання.

Динамо — Десна 1:2

Голи: Беседін, 49 — Калитвинцев, 40, Філіппов, 56

Динамо: Бойко — Караваєв, Бурда, Кадар, Миколенко — Кадири (Сіль, 85), Буяльський — Циганков, Гармаш (Шепелєв, 74), Де Піна (Родрігес, 46) — Бесєдін

Десна: Паст — Д. Фаворов, Гітченко, Імереков, Мостовий — Богданов (Домбровський, 78), Огіря (Єрмаков, 83) — Калитвинцев, А. Фаворов, Картушов — Філіппов (Коноплі, 89)

Попередження: Де Піна — Огиря, Паст



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!