Головна Новини Спорт футбол Екс-головний тренер "Зорі" Вернидуб: Я не ображений, але за моєю спиною 3 місяці шукали нового тренера
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-головний тренер "Зорі" Вернидуб: Я не ображений, але за моєю спиною 3 місяці шукали нового тренера

Юрій Вернидуб, який протягом довгих років перебував на чолі тренерського штабу луганчан, розповів про розставання з командою

17 вересня 2019, 11:34 comments2621
Поділіться публікацією:
Екс-головний тренер "Зорі" Вернидуб: Я не ображений, але за моєю спиною 3 місяці шукали нового тренера

Колишній головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб висловився про закінчення співпраці з луганським клубом, де на чолі першої команди за підсумками сезону його змінив Віктор Скрипник. Про це інформує UA-Football.com.

"Я знаю, що у мене за спиною місяці два-три шукали нового тренера. Якщо керівники думають, що я про це не знаю, можу їх розчарувати: я це все розумів. Правильно було підійти до мене і сказати: "Юрій Миколайович, стільки років, ви втомилися, доведіть цей чемпіонат до кінця, посражайтесь, а в кінці тиснемо руки і розходимося". Думаю, це було б набагато правильніше, а не шукати якісь причини або чорних кішок в темній кімнаті", — наводить слова Вернидуба портал UA-Football.com.

Вернидуб підкреслює, що у нього не залишилося ніяких образ, але раніше ця ситуація його тривожила.

"Я ні в якому разі не ображений і вдячний. Це їх право, кожен робить по-своєму. Ні краплі образи немає. Спочатку — так, тривожило, чому так, адже знали мій характер і відкритість. У мене теж було кілька хороших пропозицій, я ж чесно говорив керівництву, що у мене є на руках. Хоча теж можна було покіпішувати: у мене в контракті немає пункту, що я маю якісь відступні. Навпаки: коли ми підписували останній контракт, то домовлялися, що відпустять мене. Я завжди сподівався на розуміння і порядність".

Вернидуб був головним тренером "Зорі" в період 2011-19 років, за цей час луганський клуб під його керівництвом ставав бронзовим призером чемпіонату України (2017) і доходив до фіналу Кубка України (2016).

Після перших 7 турів нового сезону підопічні Скрипника займають 4-е місце в турнірній таблиці і зіграють з "Маріуполем" в суботу, 21 вересня. Варто відзначити, що під керівництвом Віктора Скрипника його підопічним вдалося зіграти внічию з київським "Динамо" (2:2), а в попередній зустрічі у видовищному поєдинку програли донецькому "Шахтарю" (3:4).

Як повідомляло видання "Коментарі", "Зоря" поступилася донецькому "Шахтарю" в ефектному поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!