Головна Новини Спорт футбол Барселона готова платити мільйон євро 16-річному футболісту
commentss НОВИНИ Всі новини

Барселона готова платити мільйон євро 16-річному футболісту

Заробітна плата гвінейця Ансу Фаті буде залежати від його виступів за першу команду

17 вересня 2019, 14:05 comments1927
Поділіться публікацією:
Барселона готова платити мільйон євро 16-річному футболісту

Барселона має намір утримати свого юного атакуючого півзахисника Ансу Фаті і готова запропонувати йому новий 5-річний контракт. Про це інформує іспанське видання AS.

За продовження контракту 16-річний талановитий гравець отримає винагороду в розмірі 700 тисяч євро, а його зарплата в клубі буде прямо залежати від того, чи пройде Фаті в першу команду.

Якщо гвінейський футболіст продовжить виступати в складі "Барселони Б", клуб зобов'язується виплачувати йому 300 тисяч євро в рік. Якщо ж Фаті потрапить у першу команду під керівництвом Ернесто Вальверде, його оклад зросте до 1 млн євро за рік.

У кінці серпня сенсаційний вінгер (крайній атакуючий півзахисник) став спочатку другим наймолодшим гравцем "Барселони" в елітному іспанському дивізіоні, а після результативного удару в матчі з "Осасуною" — наймолодшим автором забитого голу "синьо-гранатових" в чемпіонаті.

Сьогодні "Барселона" зіграє з дортмундською "Боруссією" в першому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Початок — о 22:00 за київським часом.

Як повідомляло видання "Коментарі", директор "Барселони" пообіцяв повернутися до переговорів по Неймару найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!