Головна Новини Спорт футбол Головний тренер "ПСЖ" Тухель: Неймар рвався щосили, щоб покинути клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер "ПСЖ" Тухель: Неймар рвався щосили, щоб покинути клуб

Наставник парижан поділився думкою щодо ситуації навколо зіркового бразильця

18 вересня 2019, 17:23 comments1928
Поділіться публікацією:
Головний тренер "ПСЖ" Тухель: Неймар рвався щосили, щоб покинути клуб

Томас Тухель не приховує, що Неймар робив все можливе, щоб покинути розташування французького гранда, чим накликав на себе обурення фанатів.

"Неймар не хотів бути тут. Він щосили намагався покинути клуб. Я відчуваю, що фанати зляться на нього", — передає слова Тухеля Goal.com.

Втім, німець заявив, що у нього немає ніяких проблем з Неймаром, а повернути його в склад не склало праці.

"Тим не менш, є взаємини між мною як тренером і Неймаром як гравцем. У нас ніколи не було розбіжностей, тому мені було легко повернути його в склад. Неймар завжди професійно тренувався. Відчуваю, що підсумок, який хоч і був проти його волі, послужив для нього полегшенням. Після цього людина автоматично зосереджується на завданні. Як спортсмен, ви більше не можете думати про щось інше. Він голодний і завжди хоче перемагати".

Нагадаємо, що Неймар не зможе взяти участь в найближчому матчі проти "Реала" в Лізі чемпіонів через дискваліфікацію, хоч вона і була скорочена.

Спортивний арбітражний суд (CAS) скоротив дискваліфікацію нападника "ПСЖ" Неймара в Лізі чемпіонів з трьох до двох матчів. Про це інформує офіційний сайт організації.

Неймар був дискваліфікований після матчу з "Манчестер Юнайтед" (1:3) в минулому розіграші ЛЧ. Таким чином, бразилець буде змушений пропустити лише матчі з "Реалом" і "Галатасараєм" на груповому етапі єврокубкових протистоянь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!