Головна Новини Спорт футбол Екс-захисник "Металіста" Березовчук: Автогол у грі з "Динамо" в Кубку УЄФА не сниться
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-захисник "Металіста" Березовчук: Автогол у грі з "Динамо" в Кубку УЄФА не сниться

Колишній захисник харківського "Металіста" Андрій Березовчук згадав найбільш пам'ятні моменти під час своєї ігрової кар'єри

20 вересня 2019, 14:57 comments2531
Поділіться публікацією:
Екс-захисник "Металіста" Березовчук: Автогол у грі з "Динамо" в Кубку УЄФА не сниться

Під час інтерв'ю для YouTube-каналу Stargorod Sport торкнулися і теми історичного протистояння київського "Динамо" та харківського "Металіста" в 1/8 фіналу, тоді ще Кубка УЄФА, нині цей турнір має назву Ліга Європи. Сезон 2008/2009 саме у цьому сезоні перемогу в турнірі здобув донецький "Шахтар".

Андрій Березовчук запам'ятався в тій грі негативною дією зрізавши м'яч у свої ворота, що дозволило киянам виїхати з Харкова переможця з рахунком 2:3. І пройти в 1/4 фіналу змагань.

Мілош Нінкович зробив простріл з флангу, а центрбек "Металіста" невдало підставив ногу. Однак Березовчук запевняє, що це була абсолютна випадковість і не варто відзначати його останнім невдале дію, а чиї помилки призвели до цього взяття воріт.

"Дуже багато хто до цих пір згадують, цей автогол, як мені один товариш сказав: пройдуть роки, всі забудуть, а тебе будуть пам'ятати".

Березовчук зазначив, що знадобилося багато часу, щоб оговтатися після такої надважкої поразки, але це зробило їх тільки сильнішими і надалі їм вдалося завоювати срібні медалі чемпіонату України.

"Мені приємно, що саме в тому сезоні (2012/2013 – прим.) я провів практично всі ігри у складі".

Нагадаємо, що Андрій Березовчук запам'ятався як один з найбільш брутальних захисників українського футболу. Він виступав за такі колективи як: "Миколаїв", "Арсенал" Харків, потім перейменований в ФК "Харків", "Металург" Донецьк, "Металіст".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!