Головна Новини Спорт футбол "Барселона" виплатила представникам Гризманна 14 млн євро
commentss НОВИНИ Всі новини

"Барселона" виплатила представникам Гризманна 14 млн євро

Каталонський клуб зробив грошовий переказ оточенню Антуана Гризманна за його трансфер

20 вересня 2019, 18:40 comments2258
Поділіться публікацією:
"Барселона" виплатила представникам Гризманна 14 млн євро

Особи, які близькі до нападника Антуана Гризманну отримали 14 мільйонів євро за перехід француза з "Атлетико" в "Барселону". Про це інформує Elmundo.es.

Переговори про купівлю нападника велися ще в березні.

За інформацією джерела, Грізманн вів з представниками "Барселони" електронне листування. Француз домовився з каталонцями про комісійні виплати своєму оточенню, які були розділені на чотири частини.

Першу частину виплат отримали сестра і агент Гризманна, і його батько. Другу — довірений юрист сім'ї француза Севан Кариан; третю — французький посередник, який брав участь в переговорах з "Барселоною" ще в минулому році. Заключна виплата в розмірі 7 млн євро була призначена юриста "Барселони", з яким у Антуана склалися дружні стосунки.

Різниця в сумах виплат викликала розбіжності серед учасників угоди. Як підсумок, французький посередник був виключений з операції. Саме він і опублікував листування і дані про виплати.

Раніше повідомлялося, що "Барселона" може бути оштрафовано на 300 євро, (так-так, саме на 300 євро, не дивуйтеся — прим.) якщо буде доведено, що представники "синьо-гранатових" почали вести переговори про перехід з Гризманном у березні.

У той же час, "Атлетіко" планує відсудити у "Барселони" 80 млн євро, оскільки до 1 липня клаусула (сума відступних — прим.) Гризманна становила 200 млн євро, а "блаугранас" домовилися з французом про перехід ще навесні.

Трансфер Гризманна обійшовся Барселоні в 120 млн євро. За каталонців форвард вже провів п'ять матчів, в яких відзначився двома результативними ударами і зробив дві гольові передачі.

Барселона після чотирьох зіграних турів йде на п'ятій позиції в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, поступаючись лідируючої "Севільї" 3 очки. У наступному матчі каталонці 21 вересня на виїзді буде протистояти "Гранаді".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!