Головний тренер "Манчестер Юнайтед" впевнений, що їх зоряний гравець нікуди не піде

Глава тренерського штабу манкуніанців Сульшер просить уболівальників не вірити в спекуляції навколо Поля Погба

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Оле-Гуннар Сульшер прокоментував ситуацію навколо півзахисника своєї команди Поля Погба, який влітку міг змінити клубну прописку.

"Погба нікуди не піде. Він щасливий приносити користь команді. Поль багато працює — я це бачив, коли він відновлювався після травми. Погба працював як божевільний, щоб якомога швидше набрати форму і повернутися на поле. Поль прихильний до кольорів МЮ, тому я аніскільки не хвилююся щодо його майбутнього і закликаю вболівальників не піддаватися на спекуляції", — цитує Сульшера Goal.

Минулого літа француза активно проводжали в "Реал", де головний тренер Зінедін Зідан зробив його своїм головним трансферним пріоритетом, але на "Олд Траффорд" навідріз відмовилися розлучатися з лідером.

Також за відомостями деяких ЗМІ в туринському "Ювентусі" розглядали варіант з можливим поверненням французького хавбека на "Альянц Стедіум"

Вчора також стало відомо, що "Манчестер Юнайтед" хоче продовжити діючий контракт Погба, який закінчується в 2021 році.

В цей день "Манчестер Юнайтед" проведе виїзний матч з "Вест Хемом", початок — о 16:00 за київським часом.

Як повідомляло видання "Коментарі", капітан мадридського "Реала" Серхіо Рамос заявив, що в його клубі завжди раді бачити гравців такого рівня, як Поль Погба.