Головна Новини Спорт футбол Клуб Ярмоленко переміг "Манчестер Юнайтед"
commentss НОВИНИ Всі новини

Клуб Ярмоленко переміг "Манчестер Юнайтед"

Гравець збірної України відзначився голом у ворота колективу з Манчестера

22 вересня 2019, 18:13 comments1996
Поділіться публікацією:
Клуб Ярмоленко переміг "Манчестер Юнайтед"

Лондонський "Вест Хем" в шостому турі зумів переграти манкуніанців і посісти четверту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

З перших хвилин "Вест Хем" показав, що готовий боротися з противником на рівних і зовсім не збирається грати від оборони. Навіть Гаррі Магуайр не завжди справлявся з натиском противника, що на п'ятій хвилині, наприклад, призвело до кутового удару. За Ван-Биссаке було видно, що англієць знаходиться не в кращій формі. Надто тяжко він переміщався по флангу.

У перші п'ятнадцять хвилин могло здатися, що Андрія Ярмоленка на поле і зовсім немає, але він був. Саме українець став автором першого удару в площину воріт Давида Де Хеа, але страж воріт "Манчестер Юнайтед" проблем не відчував. На кінець півгодини гри Аллі впав на газон у штрафному гостей, але свисток арбітра промовчав.

Здавалося, що команди підуть відпочивати при "сухому" рахунку на табло, але на перший план вийшов Ярмоленко. Андерсон відпасував на Андрія, а той обробив передачу і другим дотиком відправив м'яч точно в дальній кут воріт. Де Хеа був безсилий. 1:0. До перерви команди більше небезпечними моментами не порадували. Гол у роздягальню, заїжджений штамп, але по-іншому і не скажеш.

На початку другого тайму "червоні дияволи" заволоділи територіальною перевагою і могли зрівняти рахунок — Перейра чудово прострілив з правого флангу, а Мата не зміг влучити у порожній кут воріт. Гірше справи для гостей стали через кілька хвилин. Рашфорд отримав пошкодження в ігровому моменті і був замінений на Лингарда.

Наприкінці зустрічі "Вест Хем" намагався збивати темп поєдинку дрібними порушеннями правил, а підопічні Оле-Гуннара Солскьяера елементарно не могли зламати оборону противника. Втім, гол шанувальники все-таки побачили. Аарон Крессвелл розкішним ударом зі штрафного вразив верхній кут воріт. 2:0. Після цього у "Манчестер Юнайтед" не було шансів врятувати матч. Фінальний свисток зафіксував перемогу "Вест Хема".

"Вест Хем" — "Манчестер Юнайтед"  2:0

Голи: Ярмоленко, 44, Крессвелл, 84

"Вест Хем": Фабіанскі — Фредерікс (Сабалета, 80), Диоп, Огбонна, Крессвелл — Райс, Нобл — Ярмоленко (Снодграсс, 89), Форналс, Андерсон (Уїлшир, 70) — Аллі

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа — Ван-Биссака, Линделеф, Магуайр, Янг — МакТоминей, Матіч (Фред, 71) — Перейра, Мата (Гомес, 82), Джеймс — Рашфорд (Лингард, 61)

Попередження: Огбонна, Нобл — Мата, Янг

Як повідомляло видання "Коментарі", головний тренер "МЮ" Сульшер впевнений в тому, що Поль Погба не покине команду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!