Мілевський: Я б просто вийшов на 20 хвилин у складі збірної, вивів би Яремчука один на один і пішов

Артем Мілевський, який виступає на батьківщині дуже хотів би повернутися у склад української національної команди

Раніше нападаючий білоруського "Динамо-Брест" Артем Мілевський натякнув головному тренеру збірної України і свого екс-партнера по київському "Динамо" Андрію Шевченку, що готовий до повернення в головну команду країни.

"З приводу тієї підпису в Instagram. Я нічого серйозного не мав на увазі", — розповідає Мілевський в інтерв'ю ПроФутбол. — "Я просто дуже люблю всіх пацанів в збірній. Дуже люблю футбол, який вони зараз показують. Дуже добротний".

Артем дуже сумує за ту атмосферу, яка була в національній команді він би хотів знову провести матч зі старими товаришами.

"Я б просто приїхав в збірну, всіх би обняв, побачив, не більше того. Вийшов би на хвилин 20, відіграв свою стінку з Зінченком, з Ярмолою, з Коноплянкою, вивів би Яремчука один на один і все. Я б пішов".

Нападник білоруського клубу передав всім великий "Привіт" і зазначив, що завжди цікавиться останніми новинами з табору українського колективу.

"Дуже хочеться побачити всіх пацанів. Тим більше, що у нас працює Боря-адміністратор, який і в національній команді України, і в Динамо-Брест. Він — дуже хороший чоловік, він дуже багато робить для збірної України і для нашого клубу. Завжди запитую у нього, коли він приїжджає в клуб, як там пацани, як там колектив. Мені завжди все це цікаво. А те, що я люблю пожартувати, люблю підколоти...загалом, всім привіт", — розповів Мілевський в ефірі програми "Профутбол".

Як писав портал "Коментарі", Мілевський зізнався, що в певний момент міг опинитися у "Шахтарі".