Головна Новини Спорт футбол Експерт програми "Великий футбол" Шевчук розкритикував "Шахтар" за гру з "Десною"
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт програми "Великий футбол" Шевчук розкритикував "Шахтар" за гру з "Десною"

У минулому футболіст донецького "Шахтаря", а нині експерт у телевізійній програмі "Великий футбол" В'ячеслав Шевчук поділився думкою щодо гри "гірників"

23 вересня 2019, 16:06 comments2051
Поділіться публікацією:








Експерт програми "Великий футбол" Шевчук розкритикував "Шахтар" за гру з "Десною"

Екс-захисник "Шахтаря" і збірної України, а нині експерт програми "Великий футбол" В'ячеслав Шевчук прокоментував результат матчу минулого туру, в якому "Шахтар" мінімально здолав "Десну" (1:0). За його словами, донетчани здобули перемогу на класі.

"Було видно, що в емоційному плані є спад у "Шахтаря". Я не побачив у грі агресії. Сьогодні "Шахтар" діяв на класі, але не буду применшувати заслуги Десни", — вважає Шевчук.

В'ячеслав зазначив, що Десна — хороша команда і вміє підлаштовуватися під суперника. А їх гра, на думку експерта, буде залучати глядачів.

"Ми знаємо, що ця команда завжди грала з низьким блоком, але останні дві гри – проти "Динамо" і "Шахтаря", команда показувала контрпресинг. Вони змінюють стиль гри, і це приверне інтерес глядачів", — розповів Шевчук в ефірі програми.

"Шахтар" продовжує впевнено лідирувати у чемпіонаті України, випереджаючи "Десну" на 10 очок. Наступний матч команда Каштру проведе 27 вересня вдома проти "Ворскли", що розгромно поступилася киянам у себе вдома (0:5). Підопічні Олексія Михайличенка здобули другу перемогу на минулому тижні, раніше вони обіграли "Мальме" (1:0).

"Десна" в наступному турі чемпіонату в гостях зіграє проти "Маріуполя". Поєдинок відбудеться 29 вересня.

Відео передачі до вашої уваги нижче:



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!