Головна Новини Спорт футбол "Динамо" на останніх хвилинах вирвало перемогу у" Маріуполя"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Динамо" на останніх хвилинах вирвало перемогу у" Маріуполя"

Киянам вдалося переграти маріупольців на їх полі

26 вересня 2019, 00:31 comments1812
Поділіться публікацією:
"Динамо" на останніх хвилинах вирвало перемогу у" Маріуполя"

З перших хвилин підопічні Михайличенка взяли ініціативу в свої ноги, але "Маріуполь" схоже вирішив глибоко не сідати в оборону, а застосовувати більш високий пресинг і контролювати м'яч.

Можливо, вони не даремно одягли яскраво помаранчеві футболки? Вирішили "закосити" під "Шахтар"? Загалом все виявилося не так просто для київського колективу. Довго вони не могли зруйнувати оборонні порядки господарів.

Створювалися моменти, але завершального удару не вистачало. Проте кияни не збиралися здаватися вони продовжували чинити тиск. Але все ще не призводило до результату.

Після гри головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко сказав, що: "Гра, як ми і припускали, вийшла в'язкою, було багато боротьби. Радий, що незважаючи на жорсткий графік, нам вдається змінювати склад, щоб команда виглядала свіжою. Сьогодні багато чого вийшло, багато чого – ні".

Наставник зазначає, що гравці допускали занадто багато помилок у простих ситуаціях.

"Мені здалося, що у нас було досить багато браку в простих ситуаціях. Напевно, позначилося напруга матчу, а також той ритм, в якому ми граємо. Як на мене, не вистачало впевненості і спокою в ситуаціях, коли потрібно було завершувати атаки. Якби ми зіграли вдаліше попереду, все могло скластися легше для нас і не було б таких нервових останніх хвилин", – наводить слова Михайличенка офіційний сайт "Динамо".

У підсумку, київський клуб забив на 90+1 хвилині зусиллями Беньяміна Вербича. Яворський не встежив за Беньяміном у власному воротарському при подачі Караваєва з лівого флангу. В принципі відмінна розв'язка для такого поєдинку, який проходив не в кращому стилі для "динамівців".

"Динамо" після цієї перемоги вийшов на третє місце в чемпіонаті України – у киян 14 очок, стільки ж і у "Десни", але у чернігівців перевага за особистими зустрічами.

Від лідируючого "Шахтаря" "Динамо" тепер відстає на 10 балів. У наступному турі команда Михайличенка в Києві зіграє проти СК "Дніпро-1" в неділю.

Маріуполь — Динамо 0:1

Гол: Вербич, 90 1

Маріуполь: Худжамов — Кирюханцев, Чоботенко, Биків (Яворський, 51), Корнієнко — Чех (Горбунов, 85), Мішньов — Чурко, Топалов (Путря, 70), Тищенко — Вакула.

Динамо: Бойко — Караваєв, Кадар, Шабанов, Кендзьора — Буяльський (Гармаш, 89), Сидорчук, Де Піна (Шепелєв, 63) — Циганков, Родрігес (Бесєдіну, 62), Вербич.

Попередження: Тищенко, Биків, Чех, Путря — Вербич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!