Будинок бразильського півзахисника "Реала" "обчистили" під час матчу з "Атлетіко"

На щастя дружина і дочка футболіста при цьому не постраждали

Будинок півзахисника "Реала" Каземіро був пограбований вчора в той час, коли бразилець грав проти "Атлетіко" в матчі 7-го туру чемпіонату Іспанії. Про це інформує El Chiringuito.

За інформацією джерела, грабіжники увірвалися в будинок гравця, на той момент там знаходилися дружина і маленька дочка Каземіро — вони не постраждали. Що саме вкрали зловмисники, поки невідомо.

Каземіро в нинішньому сезоні провів вісім матчів за "Реал", відзначившись одним голом і однією результативною передачею. Вчора "вершкові" з бразильцем у складі зіграли внічию з "Атлетико" в дербі (0:0).

У наступну суботу "Реал" вдома прийме "Гранаду" у чемпіонаті Іспанії, а у вівторок у Лізі чемпіонів команда Зінедіна Зідана на "Сантьяго Бернабеу" зіграє з "Брюгге".

Як стало відомо раніше, Жозе Моурінью відхилив низку пропозицій заради того, щоб очолити мадридський "Реал", замість Зінедіна Зідана.

Чуток про можливу зміну тренера в Мадриді стає більше через невпевнену старт "галактікос" в новому сезоні: під керівництвом Зідана команда хоч і очолює турнірну таблицю Приклади, але голосно поступилася "ПСЖ" (0:3) на старті групового раунду Ліги чемпіонів.

Моуріньо знаходиться без роботи з грудня минулого року, коли він був звільнений з "Манчестер Юнайтед".

Жозе Моуріньо очолював "Реал" в період 2010-13 років, по одному разу вигравши чемпіонат, Кубок і Суперкубок Іспанії.

Раніше стало відомо, коли португальський фахівець збирається повернутися до тренерської роботи.

Після того, як Жозе Моуріньо звільнили з "Манчестер Юнайтед", Моуріньо ніде не працював тренером. Але вже готовий повернутися до роботи.

"Коли я покинув "Манчестер Юнайтед" у грудні, то відразу визначив, що відновити роботу хочу з літа. Сподіваюся, що в липні приєднаюся до проекту, який дійсно мені до душі", – розповів португалець в коментарі RMC.

Як писав портал "Коментарі", головний тренер мадридців Зінедін Зідан втратив колишній вплив на команду.