Головна Новини Спорт футбол Рібері не відчуває свій вік, коли знаходиться на полі
commentss НОВИНИ Всі новини

Рібері не відчуває свій вік, коли знаходиться на полі

Півзахисник флорентійської команди Франк Рібері поділився враженнями після поєдинку проти "Мілана"

30 вересня 2019, 11:05 comments1649
Поділіться публікацією:
Рібері не відчуває свій вік, коли знаходиться на полі

Крайній півзахисник "Фіорентини" Франк Рібері дав свій коментар після перемоги його команди в матчі проти "Мілана" (3:1).

"Так, я старий для футболу, але я відчуваю себе молодим на полі. Футбол — це моє життя, я люблю це. Я був голодний, коли приїхав на "Фіорентину", і мене радує, що команда так добре справляється".

Француз зазначає, що він прийшов у колектив для того, щоб допомогти розвиватися клубу, гравцям та уболівальникам.

"Я прийшов допомогти клубу, гравцям та уболівальникам. Я щасливий, але мені потрібно працювати кожен день, кожну тиждень, щоб грати так, як я грав в минулому матчі", — цитує Рібері Sky Italia.

Раніше менеджер "фіалок" Вінченцо Монтелла розповів, з якої причини вирішив замінити вінгера по ходу зустрічі.

У поєдинку шостого туру Серії А "Фіорентина" гостювала у "Мілана", здобувши перемогу з комфортним рахунком. Вінченцо Монтелла, головний тренер "фіалок", зазначив, що не відчуває почуття помсти по відношенню до "дияволам".

"Приємно перемагати на цьому стадіоні. У мене немає абсолютно ніякого почуття помсти по відношенню до "Мілану", так як ми разом виграли Суперкубок, все було добре незважаючи на те, що не купували гравців, тому я вдячний "Мілану" за наданий досвід", — передає слова Монтелли Football Italia.

До того ж, італійський тренер розповів, що знімав з гри Франка Рібері для того, щоб стадіон проводив півзахисника стоячи.

"Я замінив Рібері, бо очікував, що йому будуть аплодувати стоячи. Він завжди у грі, рішучий і має нестандартними здібностями".

Як повідомляло видання "Коментарі", легенда "Баварії" Франк Рібері хотів би, щоб мюнхенці підписали Лероя Сані з "Манчестер Сіті".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!