Головна Новини Спорт футбол Гравець збірної України Андрій Лунін збирається покинути іспанський клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравець збірної України Андрій Лунін збирається покинути іспанський клуб

Голкіпер не хоче сидіти на лавці для запасних

30 вересня 2019, 18:35 comments2564
Поділіться публікацією:
Гравець збірної України Андрій Лунін збирається покинути іспанський клуб

Голкіпер "Вальядоліда" Андрій Лунін, орендований у "Реала", незадоволений своїм поточним ігровим положенням і хоче покинути розташування "біло-фіолетових". Про це інформує іспанське видання donbalon.com.

У зв'язку з цим президент "Реала" Флорентіно Перес в терміновому порядку шукає шляхи вирішення конфлікту гравця з орендарем.

У разі, якщо 20-річний голкіпер як і раніше буде починати матчі з лави запасних, то "Реал" буде наполягати на розірванні оренди. Далі буде розглядатися переклад гравця в першу команду, або ж пошуки клубу з Сегунди, з яким можна укласти договір.

Українець ще жодного разу не зіграв за "Вальядолід", провівши сім поєдинків на лавці запасних. Лунін був придбаний "Реалом" у 2018 році за 8,5 мільйонів євро і тут же відправлений в річну відрядження у "Леганес".

"Вальядолід" посідає 11 сходинку Примери (чемпіонат Іспанії — прим.) після семи зіграних турів. Наступний матч команда проведе вдома проти "Атлетіко" 6 жовтня.

Як писав портал "Коментарі", головний тренер мадридського "Реала" вважає, що в майбутньому Лунін може стати першим номером команди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!