Головна Новини Спорт футбол Нападник "Арсеналу" Обамеянг обізвав генерального директора дортмундської "Боруссії" клоуном
commentss НОВИНИ Всі новини

Нападник "Арсеналу" Обамеянг обізвав генерального директора дортмундської "Боруссії" клоуном

Один з керівників дортмундського клубу і колишній гравець П'єр-Эмрік Обамеянг згадали минуле

3 жовтня 2019, 18:57 comments1972
Поділіться публікацією:
Нападник "Арсеналу" Обамеянг обізвав генерального директора дортмундської "Боруссії" клоуном

В інтерв'ю, яке давав генеральний директор "Борусії Д" Ханс-Йоахім Ватцке німецькому виданню, крім усього іншого, згадав епізод з переходом в "Арсенал" екс-форварда дортмундців П'єр-Емеріка Обамеянга. Про це стало відомо завдяки Twitter-акаунту габонца та сайту видання Sueddeutsche.de.

Зокрема, Ватцке зазначив, що відхід Обамеянга був викликаний фінансовими причинами, а тепер він про це повинен шкодувати, враховуючи відсутність "Арсеналу" в Лізі чемпіонів.

"Обамеянг відмінно виступає за Арсенал. Можливо, йому тепло на душі, коли він дивиться на свій банківський рахунок. Але по середах він сумує, коли йому доводиться дивитися Лігу чемпіонів по телевізору", — зазначив Ватцке.

Відповідь габонского форварда виявився не менш зухвалим. На своїй сторінці у Twitter Обамеянг натякнув, що від трансферу в "Арсенал" виграв не тільки він.

"Для вас краще, щоб я ніколи не говорив про те, чому залишив Дортмунд. Містер Ватцке, ви такий клоун. Пам'ятаю той час, коли ви говорили, що ми не продамо Усмана [Дембеле]. А потім ви побачили суму, що перевищує 100 мільйонів, і були першим, хто взяв ці гроші. Не говоріть про гроші, будь ласка, залиште мене в спокої", — написав форвард "Арсеналу".

gldYHtJX8ZL2MPofNwpYqWmAA.png

Трансфер Обамеянга обійшовся "Арсеналу" в 60 мільйонів євро в січні минулого року. А ось Усмана Дембеле дортмундці продали в "Барселону" за 105 мільйонів євро, хоча перед цим відхилили пропозицію в 100 мільйонів.

Перш, ніж перейти в лондонський клуб, Обамеянг виступав за "Боруссію" на протязі п'яти років, забив 141 гол. У нинішньому сезоні, виступаючи за "канонірів", він відзначився вісім разів у всіх турнірах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!