Тренер "Хоффенхайма": Ми увійшли в історію, перемігши "Баварію" у Мюнхені

Наставник "Хоффенхайма" Альфред Шройдер поділився думкою щодо перемоги своєї команди над баварцями

У поєдинку сьомого туру Бундесліги (чемпіонату Німеччини - прим.) "Хоффенхайм" несподівано для всіх зміг обіграти чинного чемпіона на виїзді. Альфред Шройдер, головний тренер "Хоффенхайма", заявив, що залишився задоволений своїми підопічними. Про це інформує офіційний сайт "Баварії".

"Звичайно, я дуже і дуже гордий грою своєї команди. Сьогодні ми увійшли в історію, адже "Хоффенхайм" ніколи раніше не перемагав у Мюнхені. Ми можемо довго говорити про тактику, але сьогодні хлопці грали з великою пристрастю і сміливістю, і в результаті ми змогли забити два м'ячі, а Баварія тільки один", — наводить слова Альфреда Шройдера офіційний сайт "Баварії".

Наставник зазначив, що "Баварія" є абсолютним топ-суперником, але незважаючи на цей факт його команда прагне перемогти в кожному матчі.

""Баварія" — це абсолютний топ-суперник, але ми все одно повинні завжди намагатися перемогти. Ми говорили це собі протягом усього тижня, і сьогодні ми це показали. Комплімент команді, знімаю капелюха", — сказав голландський фахівець.

Ніко Ковач, у свою чергу, пояснив, чого не вистачило команді для досягнення позитивного результату.

Глава тренерського штабу "Баварії", вважає, що суперник переміг заслужено, а його команда допустила занадто багато помилок.

"Нам не вдалося знову повторити ту хорошу гру, що ми продемонстрували у вівторок. У першому таймі ми грали ще нормально, у нас були хороші моменти, які ми повинні були краще доводити до кінця, нам не вистачило рішучості. У другому таймі ми грали не кращим чином, було допущено дуже багато помилок, ми не змогли чинити тиск на суперника. У загальному і цілому, можна сказати, що "Хоффенхайм" переміг незаслужено", — передає слова хорватського фахівця офіційний сайт "Баварії".

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній гравець "Баварії" Тоні Кроос вважає, що мюнхенці допустили помилку продавши його в мадридський "Реал".