Головна Новини Спорт футбол Зідан наполягає на підписанні Погба, а президента "Реала" цікавить Еріксен
commentss НОВИНИ Всі новини

Зідан наполягає на підписанні Погба, а президента "Реала" цікавить Еріксен

Наставник мадридського колективу не перестає переконувати керівництво у необхідності покупки півзахисника "Манчестер Юнайтед" Поля Погба

10 жовтня 2019, 18:52 comments1881
Поділіться публікацією:
Зідан наполягає на підписанні Погба, а президента "Реала" цікавить Еріксен

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан не залишає спроб переконати президента клубу Флорентіно Переса підписати півзахисника "Манчестер "Юнайтед" Поля Погба. Про це інформує видання ESPN.

Сам керівник "королівського клубу", в свою чергу, розглядає варіант з підписанням хавбека "Тоттенхема" Крістіана Еріксена і вважає, що 30 млн євро буде достатньо для узгодження угоди зі "шпорами" в січні.

Погба був головною трансферною метою Зідана минулого літа, проте "вершкові" не змогли домовитися з "Манчестер Юнайтед" про продаж їх лідера. Зідан вважає, що його співвітчизник бажає грати на "Бернабеу".

Також, згідно з інформацією італійського видання Tuttomercato, сам хавбек "манкуніанців" не планує підписувати з клубом новий контракт. Його діючий договір розрахований до 2021 року, а на "Олд Траффорд" можуть в односторонньому порядку продовжити його ще на сезон.

У нинішньому сезоні Погба взяв участь у шести поєдинках англійського гранда, віддавши дві результативні передачі. У свою чергу, Еріксен зіграв в 11 матчах у всіх турнірах, відзначившись результативним ударом і гольовою передачею.

"Реал" очолює турнірну таблицю чемпіонату Іспанії, але невдало стартував у груповому раунді Ліги чемпіонів, де набрав лише два очки у двох перших турах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Поль Погба відмовляється пролонгувати угоду з "Манчестер Юнайтед".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!