Головна Новини Спорт футбол Президент УАФ Павелко розмовляв з Коломойським щодо вирішення питання з ТВ-пулом
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент УАФ Павелко розмовляв з Коломойським щодо вирішення питання з ТВ-пулом

За підсумками бесіди стало відомо, що конфлікт варто "зам'яти", а Прем'єр-лізі вирішити питання з клубами і медіа групою 1 1

12 жовтня 2019, 14:20 comments1992
Поділіться публікацією:
Президент УАФ Павелко розмовляв з Коломойським щодо вирішення питання з ТВ-пулом

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко обговорював з Ігорем Коломойським шляхи вирішення спірного питання з ТВ-пулом. Про це стало відомо завдяки онлайн-шоу в YouTube "ТаТоТаке".

"Павелко нещодавно розмовляв з Коломойським щодо ситуації з ТБ-пулом. І було вирішено, що конфлікт потрібно зам'яти. Потім Павелко поговорив з Гриммом і сказав, що ніякого суду, що треба якось домовлятися з клубами і 1 1", — розповів один з провідних Сергій Болотников.

У нинішньому році права на трансляцію матчів української Прем'єр-ліги в рамках тендеру виграли телеканали "Футбол 1/2", однак п'ять клубів елітного українського дивізіону вважали за краще підписати контракти з групою каналів компанії "1 1 Media", власником якої є Коломойський.

У липні повідомлялося, що президент Української Прем'єр-ліги через неуспішність у вирішенні питання з єдиним телевізійним пулом для чемпіонату України міг покинути займану ним посаду.

На сьогоднішній день домашні матчі "Динамо", "Зорі", "Карпат", "Десни" та "Дніпра-1" транслюються на телеканалах "2 2" і "Уніан". Матчі решти семи клубів показують канали "Футбол 1/2".

Як писав портал "Коментарі", генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов висловлювався з приводу єдиного телевізійного пулу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!