Головна Новини Спорт футбол Кан і Клінсманн включені в Зал слави німецького футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кан і Клінсманн включені в Зал слави німецького футболу

Зал слави німецького футболу поповнився ще двома легендами

12 жовтня 2019, 17:35 comments2023
Поділіться публікацією:
Кан і Клінсманн включені в Зал слави німецького футболу

Екс-гравці збірної Німеччини Олівер Кан і Юрген Клінсманн були включені в Зал слави німецького футболу. Про це поінформував офіційний сайт "Баварії".

Кан, що нині входить у раду директорів "Баварії", вигравав Лігу чемпіонів з німецьким клубом, а також провів 86 матчів за першу команду країни.

Нагадаємо, що Олівер Кан в той же самий час є членом Залу слави "Баварії", який знаходиться в музеї клубу "Эрлебнисвельт".

Клінсманн в якості гравця ставав чемпіоном Німеччини в 1997 році, двічі вигравав Кубок УЄФА — в 1991 році з "Інтером" і в 1996-му з "Баварією". За збірну Німеччини провів 108 матчів, в яких забив 47 голів.

Дует поповнив символічну збірну Німеччини всіх часів, яка була оголошена у квітні під час відкриття пантеону слави. У символічній збірній Кан і Клінсманн склали компанію ще шести колишнім футболістам Рекордмайстера — Зеппу Майєру, Францу Беккенбауеру, Пауля Брайтнера, Андреас Бреме, Лотару Маттеусу і Герду Мюллеру.

Зазначимо, що члени Залу відбираються за підсумками голосування серед провідних спортивних журналістів.

Як повідомляло видання "Коментарі", екс-гравець "Баварії" Франк Рібері радить колишньому клубу підписати Лероя Сане з "Манчестер Сіті".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!