Головна Новини Спорт футбол Легендарного тренера "Манчестер Юнайтед" звинуватили в здачі матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарного тренера "Манчестер Юнайтед" звинуватили в здачі матчу

Сер Алекс Фергюсон, нібито отримав хабар у вигляді дорогих годин за те, щоб той здав матч Ліги чемпіонів проти "Ювентуса"

18 жовтня 2019, 16:49 comments1780
Поділіться публікацією:
Легендарного тренера "Манчестер Юнайтед" звинуватили в здачі матчу

Агент Джузеппе Пальяра заявив, що давав хабар колишньому головному тренеру "Манчестер Юнайтед" серу Алекса Фергюсона, щоб той здав матч Ліги чемпіонів з "Ювентусом". Про це інформує видання Mirror.

Пальяра, який є фігурантом справи про корупцію у футболі, заявив, що на одній із зустрічей з Фергюсоном досяг того, щоб "Ювентус" отримав потрібний результат за підсумками матчу.

За це Джузеппе віддячив шотландця "Ролексами", вартістю 30 тисяч євро. Про який матч йде мова, агент промовчав.

Також агент звинуватив Фергюсона в тому, що той отримував гроші за трансфери футболістів і працював тільки з тими агентами, які ділилися з ним.

77-річний фахівець працював головою тренерського штабу "манкуніанців" з 1986 по 2013 рік. За цей час шотландець завоював з клубом 38 трофеїв, в тому числі двічі вигравав Лігу чемпіонів.

На даний момент "червоні дияволи" вже не виглядають грізною силою в англійському футболі і перестали грати провідні ролі у європейському футболі. "Манчестер Юнайтед" зараз займає 12 місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії і наступний матч проведе вдома, 20 жовтня, проти "Ліверпуля".

Як повідомляло видання "Коментарі", головна зірка "МЮ" Поль Погба особисто зустрічався з головним тренером мадридського "Реала" Зінедіном Зіданом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!