Головна Новини Спорт футбол УПЛ. "Динамо" мінімально обіграло "Олександрію"
commentss НОВИНИ Всі новини

УПЛ. "Динамо" мінімально обіграло "Олександрію"

Єдиний гол Віталія Миколенко вирішив результат зустрічі

20 жовтня 2019, 19:22 comments2409
Поділіться публікацією:
УПЛ. "Динамо" мінімально обіграло "Олександрію"

У першому таймі динамівці володіли ігровою ініціативою, але довгий час ця перевага не могло перетворитися в небезпечні моменти, а тим більше голи.

Вже на п'ятій хвилині був шанс у Франа Соля, який вийшов з перших хвилин у складі киян. Він обробив м'яч, однак після цього йому не вдалося спрямувати м'яч у створ воріт.

На 13 хвилині міг наварити каші голкіпер "біло-синіх" Георгій Бущан – йому не вдалося чітко зафіксувати м'яч в руках після удару Кирила Ковальця. Що приємно здивувало "Динамо" не виглядав надто втомленим після міжнародного перерви на ігри національних збірних.

Вони нав'язували олександрійцям свою гру, що й принесло свої плоди на 33 хвилині зустрічі – Миколенко здорово розігнався по флангу, відіграв на Гармаша, Денис в свою чергу видав пас на Де Піну, а уругвайський футболіст доправив круглого низькою навісної подачі з лівого флангу на ближній кут воротарського майданчика. Замикав подачу в стрибку головою Віталій Миколенко, результативна тиждень виходить в українця.

У другій половині зустрічі "Олександрія" продемонструвала, що вона теж вміє атакувати і якісь передумови для взяття воріт з'явилися, але доволі мляві. На 51 хвилині матчу пробивав головою центральний захисник гостей Каспар Дубра. Вище воріт.

Олександрійська команда щось намагалася створювати, але їхні потуги не виглядали загрозливо для воріт господарів. Столичний клуб незважаючи на мінімальну перевагу в рахунку досить впевнено себе почував, навіть віддавши м'яч супернику для того, щоб ті спробували створити щось конструктивне в позиційній атаці, а підопічні Михайличенка зосередилися на контратакуючу гру.

Так і підійшов матч до свого завершення. Без обопільно гострих атак, але варто відзначити, що з появою на полі Беньяміна Вербича швидкості в атакуючих діях киян зросли. Ця перемога дозволяє "Динамо" вийти на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату України, але відставання від лідируючого "Шахтаря" все ще колосальне.

"Динамо" — "Олександрія" 1:0

Гол: Миколенко, 33

"Динамо": Бущан — Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко — Гармаш (Вербич, 68), Сидорчук, Буяльський — Циганков, Сіль (Родрігес, 81), Де Піна (Караваєв, 90 3).

"Олександрія": Паньків — Пашаєв, Бухав, Дубра, Мірошниченко — Лучкевич (Сітало, 66), Ковалець, Банада — Лучкевич, Безбородько (Сновигав, 61), Третьяков (Задерака, 80).

Попередження: Циганков, Де Піна, Попов — Безбородько, Задерака, Бухав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!