Головна Новини Спорт футбол Головний тренер "Манчестер Сіті" Гвардіола вважає, що вони не готові до завоювання Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер "Манчестер Сіті" Гвардіола вважає, що вони не готові до завоювання Ліги чемпіонів

Іспанського фахівця турбує реалізація його командою гольових моментів

21 жовтня 2019, 12:43 comments2669
Поділіться публікацією:
Головний тренер "Манчестер Сіті" Гвардіола вважає, що вони не готові до завоювання Ліги чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола заявив, що його команді ще рано думати про перемогу в Лізі чемпіонів. За його словами, його підопічні втрачають дуже багато моментів біля чужих воріт.

"Ми упустили дуже багато моментів в останніх матчах, тому ми повинні покращити цей компонент. Люди кажуть, що перемога в Лізі чемпіонів, що є нашою основною метою, але ми все ще не готові", — розповів менеджер "городян".

Наставник зазначає, що вони створюють багато гольових моментів і мало пропускають, але ще є до чого прагне.

"Створюємо багато моментів біля чужих воріт і трохи пропускаємо, але нам є куди рости. В останні два сезони ми створюємо багато і забиваємо. Але нам потрібно продовжувати працювати над реалізацією", — цитує Гвардіолу Sky Sports.

Нагадаємо, "Манчестер Сіті" — суперник донецького "Шахтаря" у груповому етапі Ліги чемпіонів. "Городяни" на старті турніру здобули перемоги над "гірниками" і загребським "Динамо" і впевнено лідирують у квартеті.

У наступному матчі команда Гвардіоли зіграє проти "Аталанти", в якій виступає українець Руслан Малиновський. Поєдинок відбудеться завтра, 22 жовтня. Початок гри — о 22:00 за київським часом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Гвардіола похвалив свого підопічного Рахіма Стрелинга, але зазначив, що йому дуже далеко до рівня Роналду і Мессі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!