Головна Новини Спорт футбол Моуріньо може повернутися в мадридський "Реал", президент "вершкових" вже веде перемовини
commentss НОВИНИ Всі новини

Моуріньо може повернутися в мадридський "Реал", президент "вершкових" вже веде перемовини

Португальський наставник має шанс знову очолити "королівський клуб"

21 жовтня 2019, 22:40 comments1775
Поділіться публікацією:
Моуріньо може повернутися в мадридський "Реал", президент "вершкових" вже веде перемовини

У рамках дев'ятого туру іспанського чемпіонату "Реал" на виїзді поступився "Мальорці", що стало першою поразкою мадридців у поточному розіграші Ла Ліги. За даними журналіста Борхи Масарро, яка була сказана в ефірі програми El Chiringuito, Флорентіно Перес зв'язувався з Жозе Моуріньо, щоб обговорити його можливе повернення в "Реал".

Нагадаємо, що 56-річний португалець очолював "вершкових" в період з травня 2010 по червень 2013, провівши в цілому 178 поєдинків.

Раніше Жозе Моуріньо пов'язували з "Ліоном", але президент французького клубу заявив, що "особливий" відмовився від пропозиції.

Президент "Ліона" Жан-Мішель Ола підтвердив, що клуб хотів запросити на посаду тренера Жозе Моуріньо, але португалець зробив перевагу іншій команді.

"У нас були досить втішні переговори. Це було приємно для всіх. Але він не прийняв нашу пропозицію, тому що він вже вибрав інший клуб", — цитує Ола Get French Football News.

За повідомленнями французьких ЗМІ, Моуріньо відмовив "ткачів" з тієї причини, що хотів би повернутися працювати в англійську Прем'єр-лігу.

Раніше з'явилася інформація про те, що фахівець, зацікавлений у роботі на туманному Альбіоні – Тоттенхемі. Крім того, його конкурентом на цю посаду може бути Массіміліано Алегрі.

Як повідомляло видання "Коментарі", в українському голкіпера не зацікавлений головний тренер мадридського "Реала" Зідан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!