Головна Новини Спорт футбол Ліга чемпіонів. "Шахтар" - "Динамо Загреб". Що думають букмекери?
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліга чемпіонів. "Шахтар" - "Динамо Загреб". Що думають букмекери?

Напередодні зустрічі в третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і загребським "Динамо" букмекери зробили свій прогноз на результат протистояння

22 жовтня 2019, 11:15 comments3062
Поділіться публікацією:
Ліга чемпіонів. "Шахтар" - "Динамо Загреб". Що думають букмекери?

Шахтар – Динамо Зг

Вівторок, 22 жовтня, 19:55. Харків, ОСК Металіст. Арбітр – Матео Лаос (Іспанія)

Пряма трансляція – Футбол 1

Обидва клуби сверхмотивованні на завоювання трьох очок, оскільки і тим і іншим хочеться вийти вперед у гонитві за раундом плей-офф Ліги чемпіонів. Битва обіцяє бути цікавою, та сама вивіска цьому сприяє "Шахтар"  "Динамо", щоправда Загреб, але яка різниця?

Які ж котирування дають основні букмекери давайте подивимося нижче:

Британська контора William Hill вважає фаворитом "Шахтар" — його перемога відповідає коефіцієнту 1,7, тоді як вікторію "Динамо Загреб" — "кэфу" 5,25. Коефіцієнт на нічию дорівнює 3,6.

На думку авторитетних букмекерів, найімовірніший рахунок — 1:0 на користь Шахтаря за 6,5. Трохи менш імовірним вони вважають нічию 1:1 — 7,0.

Найбільш ймовірний, за версією William Hill, рахунок на користь "Динамо Загреб" — 1:0 за 15,0.

Австрійська контора Bwin дає трохи менший коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" — 1,67. Успіх "Динамо Загреб" також оцінюється в менші 5,00, нічия — у 3,70.

У складі суперника варто побоюватися кількох гравців, але найбільш яскравим є крайній атакуючий півзахисник Мислав Оршич. 26-річний гравець починав сезон в якості крамаря. Стримати №99 "динамівців", буде головним завданням українського колективу. Тому вкрай важливо кого поставить на правий фланг оборони наставник "гірників" Луїш Каштру. Найімовірніше це буде Сергій Болбат, але подивимося на стартові склади, можливо будуть якісь сюрпризи від тренерського штабу донеччан.

Після перемоги над "Аталантою", підопічні португальського фахівця виглядають більш впевненим у своїх силах, але й гості із Загреба абсолютно не виглядають "хлопчиками для биття". Швидше за все нас чекає цікавий поєдинок з безліччю гольових моментів біля обох воріт. Принаймні дуже хотілося б у це вірити.

Орієнтовні склади:

Шахтар: Пятов – Болбат, Кривцов, Матвієнко, Ізмаїл – Степаненко, Патрік – Марлос, Коваленко, Тайсон – Мораєс

Динамо: Ливакович – Теофиле-Катерин, Дилавер, Перич — Стоянович, Моро, Адемі, Леовац – Ольмо, Петкович, Оршич

Цікаві факти:

- з останніх 8 матчів Шахтар, сім завершувалися з трьома і більше голами;

- Динамо і Шахтар зустрічалися один раз в 2008 році, обидва матчі виграли "гірники";

- Шахтар ніколи не грав проти інших хорватських команд в офіційних матчах;

- Динамо жодного разу за 10 матчів не переграв опонента з України.

Тренери кажуть:

Луїш Каштру (Шахтар): Буде складна гра проти команди, у якої є механічні характеристики. Вони повторюються від гри до гри, але постійно змінюють розстановку. Вони вже грали за схемою 5:3:2 або 4:3:3. Іноді було і 3:4:3. Динамо грає в довгий пас, підключаються до атаки флангові гравці і йде передача в зону.

Ненад Білиця (Динамо Зг): Тренери з нашого штабу стежили за грою Шахтаря, але їх ліга досить слабка, тому ці матчі не є хорошим прикладом. Ми більше орієнтуємося на поєдинки, зіграні в Європі як в цьому, так і в минулому сезоні. Вони спритні, швидкі, добре переходять з оборони в атаку, добре комбінують в центрі поля. Це дуже потужна команда.

Як писав портал "Коментарі", головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру не забивав собі голову грою з "Динамо Загреб", перед матчем з "Колосом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!